bild_bergbriefar

Tre nya medarbetare på Mäklardisk

Publicerade: 16.4.2019  |  Senast uppdaterad: 16.4.2019

Vi välkomnar Mathias Årup, Karim Safar och Danijel Misimovic!

Mathias Årup startade sin karriär i försäkringsbranschen 2001 på If i Malmö. Här jobbade han med att hantera den mäklade motoraffären på If:s Mäklarservice. Flyttade sedan till Göteborg där han bodde i ca 10 år och jobbade på If:s Mäklardisk som Account Manager. Sedan flytt till Skåne igen och ett par år till på If i Malmö innan Mathias började på Marsh som mäklare för den internationella och inkommande affären. 

Parallellt med sin yrkeskarriär har Mathias en bakgrund som elit- och landslagsspelare i bowling med meriter från både stora mästerskap samt nationella och internationella tävlingar. Är fortfarande aktiv, men mer på hobbynivå. 

Karim Safar kommer från Trygg Hansa där han började på Mäklardisk, men har på senare tid arbetat som Underwriter på Motor. Här har Karim jobbat mer tekniskt med motoraffären, även med företag och cargo. Nu ser Karim fram emot att arbeta i ett mindre bolag där det gemensamma arbetet syns och ger resultat!

Danijel Misimovic kommer från en annan avdelning på Gjensidige, nämligen Lantbruk. Han började sin försäkringsbana genom att studera risk och försäkring i Göteborg och har sedan 2008 varit i branschen. Började på Dina Försäkringar, främst inom företag och motor. Kom till Gjensidige 2017. Daniel har alltid haft ett intresse i att jobba mot mäklad kanal och ser mycket fram emot sin nya tjänst. 

Mathias börjar hos oss den 2 maj, Karim och Danijel den 3 juni. 
Varmt välkomna till Mäklardisk!