Bilförsäkring Saab

Publicerade: 29.1.2021  |  Senast uppdaterad: 6.5.2021

Vi har många års erfarenhet av bilförsäkringar och med en bilförsäkring från Gjensidige får du en försäkring för din Saab som ger dig snabb hjälp när olyckan är framme och vid eventuella problem. Med vår bilförsäkring kan du köra lugnt och tryggt.

Om du väljer en bilförsäkring från Gjensidige strävar vi alltid efter att du ska få lägsta möjliga premie och det skydd som passar dina behov. Detta gäller självklart också när du köper en försäkring för din Saab. Du är alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig med att välja rätt bilförsäkring.

Teckna försäkring för Saab

Trafikförsäkringen är en lagstadgad bilförsäkring som du måste ha. Många bilägare vill dock ha ett ännu bättre skydd och väljer därför att försäkra sin bil ytterligare. Det är då en bra idé att överväga en halv- eller helförsäkring.

Om din bil har en giltig vagnskadegaranti kan full täckning uppnås genom att kombinera trafikförsäkringen med en halvförsäkring. För bilar som är äldre än tre år krävs dock en helförsäkring. Då har du å andra sidan optimala villkor om du skulle råka ut för en olycka i trafiken, eller om någon utsätter din bil för skadegörelse.

Försäkra en Saab

Förutom de grundläggande försäkringarna erbjuder vi ett antal bra tilläggsförsäkringar, som ger dig möjlighet att skräddarsy din bilförsäkring så att den passar dina behov perfekt.

Både vår halvförsäkring och helförsäkring garanterar dig dock ett omfattande grundläggande skydd, som bland annat inkluderar:

  • Allriskförsäkring
  • Glasskador
  • Brand
  • Stöld  
  • Maskinskada och bärgning

Se pris och köp din bilförsäkring