Navigation, sök och inloggning

b8dde1

Smart hundpassning

Vi samarbetar med Dogley, som erbjuder hundpassning i Sverige, Norge och Danmark. Dogley är ett nätverk av hundvänner som gärna tar hand om din hund. Du får avlastning och kan känna dig trygg med att din hund har det bra. 

Din hund är trygg hos Dogley

Dogleys hundpassare är noggrant utvalda och godkända. De utvärderas också kontinuerligt av sina kunder. Du kan se deras betyg via ett kundnöjdhetsschema på hundpassarens profil. Dessutom är din hund försäkrad i Gjensidige, om den råkar ut för en skada eller blir sjuk under passningen.

När kan du använda dig av Dogleys tjänster?

Hundpassning kan underlätta när du till exempel ska ut och resa. Eller när du har stressiga dagar på jobbet. Eller kanske om du råkat ut för en olycka eller sjukdom och har svårt med de dagliga promenaderna.

Vilka tjänster kan du boka?

Dogleys hundpassare är flexibla och kan hjälpa dig med flera olika typer av passning. Du avtalar pris direkt med hundpassaren.

 • Exempel på tjänster och pris

  Du lämnar din hund hemma hos den hundpassare du valt och tar med mat till hunden. Din hundpassare ser till att hunden får mat, har det bra, blir rastad och får lek och omsorg. Priset är dagsbaserat och inkluderar både den dag du lämnar och den dag du hämtar. Hundpassaren reserverar dygnet för att du ska kunna lämna och hämta hunden när det passar dig.

  Pris från 250 kr per dag.

 • Du levererar din hund hemma hos den hundpassare du har valt och hämtar den samma dag. Du tar med mat till hunden och din hundpassare ser till att hunden får mat, har det bra, blir rastad och får lek och omsorg.

  Pris från 175 kr per dag.

 • Hundpassaren bor hos dig och passar din hund och dina andra husdjur. Samtidigt har du någon som kan hålla ett öga på huset och tömma brevlådan, så du kan vara ännu mer trygg när du är borta. Priset är dagsbaserat och inkluderar passning av alla husdjur i hemmet och du har full flexibilitet med avresa och hemkomst.

  Pris från 300 kr per dag.

 • En rastning är en promenad på minst 30 minuter. Du avtalar själv med din hundpassare hur personen får tillträde till din bostad för att hämta och rasta din hund.

  Pris från 100 kr per rastning.

 • Din hundpassare kommer förbi och matar dina husdjur. Besöket varar minst 30 minuter och inkluderar, utöver utfodringen, att hundpassaren försäkrar sig om att alla djur har det bra. Du avtalar själv med din hundpassare hur personen får tillträde till din bostad. Du kan också lägga till rastning, om du önskar.

  Pris från 150 kr per besök.

Läs mer om Dogley

Här kan du läsa mer om Dogley.