Hoppa till innehållet
Skylt som det står Gjensidige på, bredvid till höger profilfoto av kvinna i kavaj

Anna Krigsman ny KAM på Gjensidige

Partneravdelningen inom Gjensidige i Sverige får ett värdefullt och efterfrågat tillskott i och med att Anna Krigsman börjar som Key Account Manager.

Anna Krigsman har gedigen erfarenhet från försäkringsbranschen och kommer närmast från Protector där hon under de senaste fem åren har arbetat som senior KAM med ansvar för företags- industri- och gruppaffärer och gentemot de större mäklarhusen.

– Jag ser fram emot att arbeta för ett väletablerat varumärke som Gjensidige samt bli en del av ett redan starkt affärsområde där jag, med min erfarenhet och mitt nätverk, får möjlighet att bidra till samt utveckla affären vidare, säger Anna Krigsman.

Tidigare har Anna Krigsman bland annat arbetat på Moderna Försäkringar med ansvar för försäljning av större partners inom bland annat bank-och finans och hon har även arbetat som underwriter inom kreditförsäkring/garantier på Atradius och Moderna Garanti.

– Anna kommer senast från en högpresterande miljö på Protector, där hon arbetat framgångsrikt som senior KAM. Hon har en väldigt bred försäkringsbakgrund och förstår komplexa försäkringsprogram samt vikten av goda och professionella relationer inom såväl B2B och B2C, något som är viktigt för oss inom Gjensidige. Dessutom är Anna väldigt driven och gör gärna affärer med långsiktigt fokus, säger Henrik Mellberg, som är Partnerchef inom Gjensidige i Sverige.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.