Leende kvinna ute i solskenet

Våra försäkringar

Här nedan hittar du en översikt av vårt försäkringsutbud. Du vet väl att om du tecknar flera försäkringar kan du få upp till 15 % samlingsrabatt?

Försäkringar för dig som privatperson

Försäkra ditt fordon

Vilken bilförsäkring passar dig? Det beror förstås på vilken bil du har och hur du kör. Välj mellan hel, halv eller trafikförsäkring. Du kan också köpa till Pluspaketet för 99 kr per månad.
Alla våra MC-försäkringar omfattar den obligatoriska trafikförsäkringen och sedan kan du anpassa försäkringen efter dina behov.
Vilken mopedförsäkring passar dig? Du kan välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring. Hitta den försäkring som passar dig och ditt mopedkörande bäst.
Vår släpvagnsförsäkring ger dig trygghet när du kopplar ditt släp till bilen, oavsett om det inträffar något när du parkerar eller kör.

Försäkra ditt hem

En hemförsäkring som skapar trygghet för dig som bor i lägenhet, oavsett om du hyr eller äger din bostad.
Våra villaförsäkringar ger dig alltid ett starkt grundskydd och en låg självrisk.
En fritidshusförsäkring skyddar ditt andra hem mot de vanligaste skadorna och händelserna, till exempel mot skadedjur.
Med en dolda felförsäkring slipper du oroa dig för obehagliga överraskningar. En trygghet för både köpare och säljare.

Försäkra dig och familjen

Med en olycksfallsförsäkring har du ett skydd mot både små och stora olyckor dygnet runt.
Med vår sjukvårdsförsäkring får du alltid tillgång till rätt vård i rätt tid.
En gruppförsäkringslösning framtagen för Nordeuropa Försäkring, med Gjensidige som försäkringsgivare.

Reseförsäkring

Det är viktigt att du känner dig trygg när du är ute och reser. Har du en hemförsäkring eller villahemförsäkring hos oss, har du också reseskydd som gäller för semesterresor i hela världen. Behöver du förlänga reseskyddet eller köpa separat reseförsäkring kan du enkelt göra det via vår partner Gouda.

Försäkra ditt djur

Försäkra din hund genom vår samarbetspartner Sveland Djurförsäkring. Du väljer själv vilka delar försäkringen ska omfatta, som till exempel veterinärkostnader och rehabilitering.
Försäkra din katt genom välkända Sveland Djurförsäkringar. En flexibel kattförsäkring där du själv väljer vad försäkringen ska omfatta, som till exempel veterinärkostnader och mediciner.
Smådjursförsäkringen ger ett veterinärvårdsskydd för kaninen, marsvinet, hamstern, chinchillan, råttan, degusen eller gerbilen. Vi försäkrar i samarbete med Sveland Djurförsäkring.

Försäkring för dig som idrottar

Försäkringen gäller för dig som är licensierad ishockeyspelare, ishockeydomare eller är under 10 år och aktivt spelar i en klubb ansluten till Svenska Ishockeyförbundet.
Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Handbollförbundet är försäkrad i samband med träning eller match samt under resor till och från dessa aktiviteter.
Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Cykelförbundet har en olycksfallsförsäkring och en ansvarsförsäkring hos oss.
Försäkringen kan tecknas av licensierade idrottsutövare och kompletterar den offentliga vården i samband med olycksfallsskador, ligamentskador- och belastningsskador i muskler, skelett och leder.

Du når oss på 0771‑326 326 eller info@gjensidige.se

Övriga försäkringar

Hittar du inte din försäkring i listan? Det kan bero på att vi inte längre erbjuder nyteckning av just den försäkringen. Självklart är du välkommen att kontakta oss angående din befintliga försäkring! Här hittar du alla våra försäkringsvillkor.

Försäkringar för ditt företag

En effektiv affärsverksamhet kräver bra företagsförsäkringar för att fortsätta fungera som vanligt om något skulle hända. Vi anpassar försäkringsskyddet efter er verksamhet.
Personförsäkringar ger medarbetarna ökad trygghet både på jobbet och fritiden.
På Gouda Företag är vår målsättning att överträffa våra kunders och partners förväntningar vad gäller service och flexibilitet. Oavsett om dina medarbetare ska på en tjänsteresa eller är utlandsstationerade, så har Gouda försäkringar som kan skräddarsys efter era behov.
Våra försäkringar ger bra skydd åt företagets motorfordon. Upplägget skräddarsys för att passa både enmansföretag och företag med många fordon.
Fastighetsförsäkringen ger ett omfattande grundskydd och innehåller Egendom, Avbrott, Ansvar och Rättsskydd. Dessutom finns tilläggsförsäkringar för en skräddarsydd lösning.
En pappa med sin son och dotter i soffan hemma

Tips och råd

Vill du veta mer? Här hittar du artiklar om det mesta du kan behöva tänka på när det gäller dina försäkringar.

En pappa med sin son och dotter i soffan hemma

Tips och råd

Vill du veta mer? Här hittar du artiklar om det mesta du kan behöva tänka på när det gäller dina försäkringar.