Våra försäkringar

Här nedan hittar du en översikt av vårt försäkringsutbud. Du vet väl att om du tecknar flera försäkringar kan du få upp till 15 % samlingsrabatt?

Privatförsäkringar

Product icon

Försäkra ditt fordon

Vilken bilförsäkring passar dig? Det beror förstås på vilken bil du har och hur du kör. Välj mellan hel, halv eller trafikförsäkring. Du kan också köpa till Pluspaketet för 99 kr per månad.
Mer om bil
Alla våra MC-försäkringar omfattar den obligatoriska trafikförsäkringen och sedan kan du anpassa försäkringen efter dina behov.
Mer om MC
Vilken mopedförsäkring passar dig? Du kan välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring. Hitta den försäkring som passar dig och ditt mopedkörande bäst.
Mer om moped
Vår släpvagnsförsäkring ger dig trygghet när du kopplar ditt släp till bilen, oavsett om det inträffar något när du parkerar eller kör.
Mer om släpvagn
Product icon

Försäkra ditt hem

En hemförsäkring som skapar trygghet för dig som bor i lägenhet, oavsett om du hyr eller äger din bostad.
Mer om hem
Våra villaförsäkringar ger dig alltid ett starkt grundskydd och en låg självrisk.
Mer om villa
Skydda ditt andra hem mot vandalism, inbrott, vattenskada och skadedjur genom en fritidshusförsäkring. Du kan teckna den om du redan har en villa- eller hemförsäkring hos oss.
Mer om fritidshus
Med en dolda felförsäkring slipper du oroa dig för obehagliga överraskningar. En trygghet för både köpare och säljare.
Mer om dolda fel
Product icon

Försäkra dig och familjen

Med en olycksfallsförsäkring har du ett skydd mot både små och stora olyckor dygnet runt.
Mer om olycksfall
Med vår sjukvårdsförsäkring får du alltid tillgång till rätt vård i rätt tid.
Mer om sjukvård
Product icon

Reseförsäkring

Det är viktigt att du känner dig trygg när du är ute och reser. Har du en hemförsäkring eller villahemförsäkring hos oss, har du också reseskydd som gäller för semesterresor i hela världen. Behöver du förlänga reseskyddet eller köpa separat reseförsäkring kan du enkelt göra det via vår partner Gouda.
Mer om resa
Product icon

Försäkra ditt djur

Försäkra din hund genom vår samarbetspartner Sveland Djurförsäkring. Du väljer själv vilka delar försäkringen ska omfatta, som till exempel veterinärkostnader och rehabilitering.
Mer om hund
Försäkra din katt genom välkända Sveland Djurförsäkringar. En flexibel kattförsäkring där du själv väljer vad försäkringen ska omfatta, som till exempel veterinärkostnader och mediciner.
Mer om katt
Smådjursförsäkringen ger ett veterinärvårdsskydd för kaninen, marsvinet, hamstern, chinchillan, råttan, degusen eller gerbilen. Vi försäkrar i samarbete med Sveland Djurförsäkring.
Mer om smådjur
Product icon

Försäkring för dig som idrottar

Försäkringen gäller för dig som är licensierad ishockeyspelare, ishockeydomare eller är under 10 år och aktivt spelar i en klubb ansluten till Svenska Ishockeyförbundet.
Mer om ishockey
Har du tävlingslicens i någon av Svenska Tennisförbundets klubbar har du också en olycksfallsförsäkring via oss.
Mer om tennis
Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Handbollförbundet är försäkrad i samband med träning eller match samt under resor till och från dessa aktiviteter.
Mer om handboll
Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Cykelförbundet har en olycksfallsförsäkring och en ansvarsförsäkring hos oss.
Mer om cykel
Försäkringen kan tecknas av licensierade idrottsutövare och kompletterar den offentliga vården i samband med olycksfallsskador, ligamentskador- och belastningsskador i muskler, skelett och leder.
Mer om vårdförsäkring

Du når oss på 0771‑326 326 eller info@gjensidige.se

Övriga försäkringar

Hittar du inte din försäkring i listan? Det kan bero på att vi inte längre erbjuder nyteckning av just den försäkringen. Självklart är du välkommen att kontakta oss angående din befintliga försäkring! Här hittar du alla våra försäkringsvillkor.

Försäkringar för företag

Product icon
En effektiv affärsverksamhet kräver bra företagsförsäkringar för att fortsätta fungera som vanligt om något skulle hända. Vi anpassar försäkringsskyddet efter er verksamhet.
Mer om företag
Våra försäkringar ger bra skydd åt företagets motorfordon. Upplägget skräddarsys för att passa både enmansföretag och företag med många fordon.
Mer om fordonsförsäkring
Personförsäkringar ger medarbetarna ökad trygghet både på jobbet och fritiden.
Mer om sjukvårdsförsäkring
Fastighetsförsäkringen ger ett omfattande grundskydd och innehåller Egendom, Avbrott, Ansvar och Rättsskydd. Dessutom finns tilläggsförsäkringar för en skräddarsydd lösning.
Mer om fastighetsförsäkring
På Gouda Företag är vår målsättning att överträffa våra kunders och partners förväntningar vad gäller service och flexibilitet. Oavsett om dina medarbetare ska på en tjänsteresa eller är utlandsstationerade, så har Gouda försäkringar som kan skräddarsys efter era behov.
Mer om tjänstereseförsäkring

Tips och råd

Vill du veta mer? Här hittar du artiklar om det mesta du kan behöva tänka på när det gäller dina försäkringar.

Tips och råd

Vill du veta mer? Här hittar du artiklar om det mesta du kan behöva tänka på när det gäller dina försäkringar.