Hoppa till innehållet
Leende kvinna ute i solskenet

Våra försäkringar

Här nedan hittar du en översikt av vårt försäkringsutbud. Du vet väl att om du tecknar flera försäkringar kan du få upp till 15 % samlingsrabatt?

Försäkringar för dig som privatperson

Försäkra ditt fordon

Bil
Vilken bilförsäkring passar dig? Det beror förstås på vilken bil du har och hur du kör. Välj mellan hel, halv eller trafikförsäkring. Du kan också köpa till Pluspaketet för 129 kr per månad.
MC
Alla våra MC-försäkringar omfattar den obligatoriska trafikförsäkringen och sedan kan du anpassa försäkringen efter dina behov.
Moped
Vilken mopedförsäkring passar dig? Du kan välja mellan trafik-, halv- och helförsäkring. Hitta den försäkring som passar dig och ditt mopedkörande bäst.
Elsparkcykel
En enkel och smidig försäkring för din elsparkcykel, välj mellan trafikförsäkring och stöldförsäkring.
Släpvagn
Vår släpvagnsförsäkring ger dig trygghet när du kopplar ditt släp till bilen, oavsett om det inträffar något när du parkerar eller kör.
ATV/fyrhjuling
Skydda din fyrhjuling om du t.ex. skulle krocka eller köra ner i ett dike. Välj mellan hel, halv eller trafikförsäkring.
Snöskoter
Skydda din skoter från allt från stöld och brand till kollision. Välj mellan hel, halv eller trafikförsäkring.
Husbil
En trygg försäkring. för både din husbil och de saker som du har med dig i den. Välj mellan hel-, halv- eller trafikförsäkring.
Husvagn
Hitta en försäkring anpassad efter dina behov, oavsett om du reser runt med husvagnen eller har den på samma ställe. Välj mellan hel- och halvförsäkring.

Försäkra ditt hem

Hem
En hemförsäkring som skapar trygghet för dig som bor i lägenhet, oavsett om du hyr eller äger din bostad.
Villa
Våra villahemförsäkringar ger ett starkt skydd för dig, ditt hus och dina saker.
Fritidshus
En fritidshusförsäkring skyddar ditt andra hem mot de vanligaste skadorna och händelserna, till exempel mot skadedjur.
Dolda fel
Med en dolda felförsäkring slipper du oroa dig för obehagliga överraskningar. En trygghet för både köpare och säljare.

Försäkra dig och familjen

Olycksfall
Med en olycksfallsförsäkring har du ett skydd mot både små och stora olyckor dygnet runt.
Sjukvård
Med vår sjukvårdsförsäkring får du alltid tillgång till rätt vård i rätt tid.
Liv & Hälsa – gruppförsäkring
En gruppförsäkringslösning framtagen för Nordeuropa Försäkring, med Gjensidige som försäkringsgivare.

Försäkring för dig som idrottar

Ishockey
Försäkringen gäller för dig som är licensierad ishockeyspelare, ishockeydomare eller är under 10 år och aktivt spelar i en klubb ansluten till Svenska Ishockeyförbundet.
Handboll
Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Handbollförbundet är försäkrad i samband med träning eller match samt under resor till och från dessa aktiviteter.
Cykel
Du som är aktiv i en förening som ingår i Svenska Cykelförbundet har en olycksfallsförsäkring och en ansvarsförsäkring hos oss.
Vårdförsäkring idrott
Försäkringen kan tecknas av licensierade idrottsutövare och kompletterar den offentliga vården i samband med olycksfallsskador, ligamentskador- och belastningsskador i muskler, skelett och leder.

Försäkra ditt djur

Hund
Försäkra din hund genom vår samarbetspartner Sveland Djurförsäkring. Du väljer själv vilka delar försäkringen ska omfatta, som till exempel veterinärkostnader och rehabilitering.
Katt
Försäkra din katt genom välkända Sveland Djurförsäkringar. En flexibel kattförsäkring där du själv väljer vad försäkringen ska omfatta, som till exempel veterinärkostnader och mediciner.
Smådjur
Smådjursförsäkringen ger ett veterinärvårdsskydd för kaninen, marsvinet, hamstern, chinchillan, råttan, degusen eller gerbilen. Vi försäkrar i samarbete med Sveland Djurförsäkring.

Försäkra din båt eller vattenskoter

Båt
Vår båtförsäkring ger extra trygghet — både för din båt och för dig.
Vattenskoter
Njut i lugn och ro när du är ute med din vattenskoter med en trygg vattenskoterförsäkring.

Reseförsäkring

Resa
Det är viktigt att du känner dig trygg när du är ute och reser. Har du en hemförsäkring eller villahemförsäkring hos oss, har du också reseskydd som gäller för semesterresor i hela världen. Behöver du förlänga reseskyddet eller köpa separat reseförsäkring kan du enkelt göra det via vår partner Gouda.

Övriga försäkringar

Hittar du inte din försäkring i listan? Det kan bero på att vi inte längre erbjuder nyteckning av just den försäkringen. Självklart är du välkommen att kontakta oss angående din befintliga försäkring! Här hittar du alla våra försäkringsvillkor.

Du når oss på 0771‑326 326 eller info@gjensidige.se

Försäkringar för ditt företag

Företag
En effektiv affärsverksamhet kräver bra företagsförsäkringar för att fortsätta fungera som vanligt om något skulle hända. Vi anpassar försäkringsskyddet efter er verksamhet.
Fordon
Våra försäkringar ger bra skydd åt företagets motorfordon. Upplägget skräddarsys för att passa både enmansföretag och företag med många fordon.
Anställda
Personförsäkringar ger medarbetarna ökad trygghet både på jobbet och fritiden.
Fastighet
Fastighetsförsäkringen ger ett omfattande grundskydd och innehåller Egendom, Avbrott, Ansvar och Rättsskydd. Dessutom finns tilläggsförsäkringar för en skräddarsydd lösning.
Resa
På Gouda Företag är vår målsättning att överträffa våra kunders och partners förväntningar vad gäller service och flexibilitet. Oavsett om dina medarbetare ska på en tjänsteresa eller är utlandsstationerade, så har Gouda försäkringar som kan skräddarsys efter era behov.
En pappa med sin son och dotter i soffan hemma

Tips och råd

Vill du veta mer? Här hittar du artiklar om det mesta du kan behöva tänka på när det gäller dina försäkringar.