Hoppa till innehållet
Person med båda händerna på ratten

gjensidige-se.apps-int.gjensidige.io

Försäkra din släpvagn

För att få prisförslag och hjälp med att teckna en släpvagnsförsäkring som passar dina behov, kontakta vår kundservice på 0771-326 326 eller info@gjensidige.se

Jämför släpvagns--försäkring

Jämför släpvagns­försäkring

Vi erbjuder två olika paket, så du kan anpassa skyddet efter ditt behov. Helförsäkrar du ditt släp hos oss, så gäller försäkringen även om släpet blir skadat till exempel vid kollision eller skadegörelse. 

Hel

I helförsäkringen ingår även vattenläckageskador för husvagn, yttre påverkan, vältning, dikeskörning och kollision.

Halv

I halvförsäkringen ingår ansvar för husvagn, glas, brand, stöld och rättsskydd.

Jämför släpvagns­försäkring

Vi erbjuder två olika paket, så du kan anpassa skyddet efter ditt behov. Helförsäkrar du ditt släp hos oss, så gäller försäkringen även om släpet blir skadat till exempel vid kollision eller skadegörelse. 

"Smidigt vid skadeanmälan och enkel process att få utbetalning."

Robin Nilsson
4 av 5

Baserat på 4 491 omdömen

Så samlar vi in och använder kundomdömen

Vid avslutat skadeärende får kunden ett automatiskt mejl, om hen registrerat en e-postadress hos Gjensidige, med en länk till Trustpilot där kunden kan betygsätta Gjensidige. Dessa kundomdömen markeras med ”verifierad kund” hos Trustpilot. I de fall omdömen publiceras direkt via Trustpilot kan Gjensidige inte verifiera att omdömet är från en Gjensidigekund. Citaten ovan hämtas automatiskt från de 4- och 5-stjärniga omdömen som Gjensidige fått av verifierade kunder.

Gjensidiges Trustpilotbetyg beräknas utifrån ett genomsnitt av samtliga omdömen av Gjensidige som publicerats hos Trustpilot, med hänsyn till tidsrymd, frekvens och bayesianskt medelvärde. Detta innebär bland annat att nyare omdömen ges större vikt än äldre omdömen vid beräkning av betyget. 

Läs mer om hur Trustpilot beräknar sina betyg

Teckna släpvagnsförsäkring

En släpvagn behöver inte trafikförsäkras då den omfattas av dragbilens trafikförsäkring. Men det är bara vissa skador som dragbilens trafikförsäkring täcker, t ex om släpvagnen under färd skulle skada ett annat fordon. För att skydda din släpvagn för andra typer av skador kan du välja att teckna en halv- eller helförsäkring.

Ring oss på 0771-326 326 för tips och råd.

Vanliga frågor om släpvagnsförsäkring