Anders Lundin kommenterar Q3-resultatet

Gjensidige presenterar resultatet för det tredje kvartalet 2021. Anders Lundin, som är Sverigechef för Gjensidige, kommenterar resultatet i media.

Anders Lundin, Sverigechef inom Gjensidige, kommenterar resultatet för den svenska verksamheten i tidningen Risk och Försäkring:

– Det har varit ett positivt kvartal lönsamhetsmässigt och det är vi såklart nöjda med. Det grundar sig i ett långt arbete med den underliggande lönsamheten. Vårt underliggande skaderesultat har utvecklats positivt och det är det som är basen. Vi har haft vår andel av storskador, men de skador som inträffat har i det stora hela varit normalt och väntat. Det som sticker ut är de väderrelaterade skadorna efter översvämningarna i Gävleborgsområdet i augusti. Vi fick flera skador inom villahem och på bostadsrätter till följd av det kraftiga regnandet.

Anders Lundin, Sverigechef inom Gjensidige, kommenterar resultatet för den svenska verksamheten i tidningen Sak & Liv:

– Det känns bra eftersom vi kan se så många positiva trender i verksamheten. Helåret från start ser positivt ut och kvartalet är också väldigt bra. Nu handlar det om att lyckas även i fortsättningen.

Här kan du ta del av den fullständiga rapporten för det första kvartalet 2021.

Här kan du läsa artikeln i Risk och Försäkring (ofta betallänk).

Här kan du läsa artikeln i Sak & Liv (ofta betallänk).

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.

Till Pressrummet