Hoppa till innehållet
Oscar Hallberg och Jan Lagerlund Melz

Partneravdelningen har rekryterat två nya talanger

Jan Lagerlund Melz går in som ny senior affärsutvecklare inom Partner, vilket är en helt nyetablerad roll inom Gjensidige. Oscar Hallberg är ny KAM inom Partner och kommer att fokusera primärt på nyförsäljning med etablering av nya partnerskap.

Jan Lagerlund Melz går in som ny senior affärsutvecklare inom Partner, vilket är en helt nyetablerad roll inom Gjensidige.

– Min bild är att Gjensidige har en mycket bra grund för att löpande utveckla nya koncept och affärsmodeller. Det ska därför bli fantastiskt roligt att få vara en del av och bidra till att vi inom Partner tar våra befintliga partnerkoncept till nästa nivå och samtidigt kan hitta nya partnersamarbeten. Med min bakgrund inom motorförsäkring hoppas jag att vi tillsammans ska få Gjensidige att bli den ledande partnerleverantören inom motorförsäkring, säger Jan Lagerlund Melz.

Han kommer senast från Trygg-Hansa där han var chef för partnerships Motor.

– Janne kommer in i en helt nyetablerad roll som vi verkligen ser fram emot att få användning av för att hjälpa oss att driva strategiska tillväxtinitiativ. Han kommer fungera som länken mellan partners och KAM och driva större upphandlingar som kommer till oss såväl lokalt men också nordiskt. Jag är naturligtvis oerhört glad och stolt över att vi attraherat en så erfaren och duktig person som Janne, säger Henrik Mellberg, som är Partnerchef inom Gjensidige Försäkring.

Oscar Hallberg är ny KAM inom Partner och kommer att fokusera primärt på nyförsäljning med etablering av nya partnerskap.

– Det är otroligt kul att kliva in i ett innovativt bolag med höga tillväxtmål som verkligen satsar på både affärs- och kompetensutveckling. Med min bakgrund inom leasingbranschen och den ”andra sidan” av Gjensidiges partnerverksamhet ser jag med glädje fram emot att börja arbeta tillsammans med nya drivna kollegor och bidra med nytänkande för att stärka Gjensidiges kunderbjudande och attrahera nya partnersamarbeten, säger Oscar Hallberg.

Han kommer senast från Siemens Finans där han arbetat som KAM inom Industriell finansiering där komplex försäljning, skräddarsydda lösningar och stora kunder varit vardag.

– Oscar kommer primärt fokusera på att etablera nya partnerskap och jag tycker det är väldigt roligt att en ung stjärna från finansbranschen väljer att fortsätta sin resa hos oss. Han har utöver sin senaste roll bred tidigare erfarenhet som controlling i UK, kreditanalys och produktutveckling. Oscar kommer med sin nyfikenhet och sin vilja att utveckla både sig själv, relationer och affären att vara en viktig kugge på vår fortsatta tillväxtresa, säger Henrik Mellberg.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.