Hoppa till innehållet
Cathrine Holter Saxebøl ny chef för Privat inom Gjensidige Försäkring

Cathrine Holter Saxeböl blir ny chef för Privat

Cathrine Holter Saxeböl har gedigen erfarenhet av privatförsäkring. Nu tar över som chef för Privat inom Gjensidiges svenska verksamhet med start i augusti. 

Cathrine Holter Saxeböl har gedigen erfarenhet av privatförsäkring. Under drygt 20 års tid har hon haft flera olika nyckelroller inom Gjensidige Norge Privat. Nu senast kommer hon från rollen som direktör för Marknad & Kundupplevelse på Gjensidige Pension och tar över som chef för Privat inom Gjensidiges svenska verksamhet med start i augusti. 

– Det här kommer att bli kul! Gjensidige är i en utmanarposition i Sverige och det tycker jag är otroligt inspirerande för det ger oss en del utmaningar, men också stora möjligheter. Det ska bli spännande att se vad vi tillsammans kan få till för att få flera kunder att välja Gjensidige som sitt försäkringsbolag. Jag ser fram emot att bidra till det bästa för kunderna, våra partners och medarbetarna inom Gjensidige Sverige, säger Cathrine Holter Saxeböl.

Anders Lundin är mycket glad över att just Cathrine Holter Saxeböl går in som chef för Privat inom Gjensidige Sverige.

– Det är mycket goda nyheter för oss inom den svenska verksamheten att vi lyckats rekrytera Cathrine Holter Saxeböl. Hon har lång ledarerfarenhet från privatförsäkring och en stark genomförandekraft och energi som kommer vara till stor nytta för oss. Redan 2017 nominerades hon till en av Norges Digitala Kvinnor och hennes erfarenhet från att ha varit både teknologi- och utvecklingsansvarig på Privat inom Gjensidige Norge går precis i linje med det fokus vi nu har på digitalisering. Dessutom har hon arbetat med affärsutveckling, kundbeteenden och har erfarenhet av alla säljkanaler, så det här är en optimal lösning för oss, säger Anders Lundin.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.