Hoppa till innehållet
Henrik Bosaeus, analytiker & studentansvarig inom Produkt, Pris & Erbjudande på Gjensidige

Gjensidige anställer två tidigare student-medarbetare

Inom Gjensidige tror vi på studenters förmåga och vi lägger stor vikt vid att ge våra studentmedarbetare förutsättningar att ta ansvar och göra skillnad på riktigt. Nu anställer Gjensidige Felix Darke och Jakob Kristiansson som tidigare varit studentmedarbetare.

För drygt ett år sedan startade Gjensidige Försäkring det vi kallar Studentteamet med syfte att skapa en sammanhållen grupp och att effektivisera vårt utbyte med studenter och universitet.

– Universiteten tänker långsiktigt och anpassar dagens kursutbud för morgondagens behov. Genom studentsamarbetet ser vi till att bygga in viktig kompetens i vår verksamhet i tid, så att vi inte blir omsprungna. Samtidigt får vi avlastning med rutinuppgifter, stärker vår varumärkeskännedom ute på universiteten, skapar oss en bas för framtida rekryteringar och får arbeta med trevliga och nytänkande kollegor, säger Henrik Bosaeus, som är analytiker & studentansvarig inom Gjensidige Försäkring.

Det är en stor möjlighet för oss inom Gjensidige att ta hjälp av studenter som arbetar deltid vid sidan av sina studier och backar upp oss inom olika verksamhetsområden. Studenterna bidrar med både nya perspektiv och modern kompetens och Gjensidige kan i gengäld erbjuda värdefull arbetslivsträning och goda utvecklingsmöjligheter, något som Felix Darke och Jakob Kristiansson är goda exempel på.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.