Hoppa till innehållet
Diplom där det står att Gjensidige utsetts till Årets Sakbolag 2022 av försäkringsförmedlaren tydligas medlemmar

Gjensidige har utsetts till Årets Sakbolag!

Nu i veckan anordnade Tydliga sin årliga konferens. I år samlades ungefär 300 förmedlare och folk från branschen. Under konferensen utsågs Årets Sakbolag 2022 och det blev Gjensidige som kammade hem utmärkelsen.

Johan Kjellberg, chef Företag
 

Bland alla försäkringsbolag inom sakförsäkring på den svenska marknaden valde tydliga att utse Gjensidige till Årets Sakbolag 2022.

–  Vi är väldigt glada och stolta och det här betyder mycket för oss inom Gjensidige. Det är tack vare alla våra proffsiga medarbetare som samarbetar med Tydliga som vi fått den här utmärkelsen och jag ser den som ytterligare ett kvitto på att vi arbetar åt rätt håll och levererar kvalitet, säger Johan Kjellberg, som är chef för Företag inom Gjensidige.

Motiveringen till Årets Sakbolag 2022 lyder:

Gjensidige är en samarbetspartner till tydliga som visar på ett fantastiskt intresse att lyssna och assistera, deras specialkunskaper inom specifika produktområden gör Gjensidige till outstanding vinnare år 2022.

– Tydligas förmedlare har ett stort förtroende för Gjensidige och deras satsning på kvalitet och bredd på produkter. Med Gjensidige som samarbetspartner till tydliga som är den enda fristående förmedlarorganisationen, kommer vi kunna utveckla nya affärer för våra 400 medlemmar, säger Per Bryner, som är Affärsområdeschef Sak inom Tydliga.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.

Till Pressrummet