Hoppa till innehållet
Två kollegor som tittar på en skärm tillsammans

Gjensidige rekryterar till flera olika tjänster

Vi ska utöka den nya avdelningen Pris, Produkt & Erbjudande som fokuserar på utveckling av våra produkter och vårt erbjudande. Samtidigt har vi startat arbetet med att byta försäkringssystem till ett nytt, modernt system som stöttar framtidens försäkringar och kundmöte. Därför stärker vi nu vår organisation.

Det är kunderna som bygger Gjensidige och genom att stärka vår verksamhet med ny kompetens, fortsätter vi arbetet med att satsa på det viktigaste vi har.

– Vi ska ta nästa steg i utvecklandet av både våra produkter och vårt kunderbjudande, samtidigt som vi ska fortsätta att växa på den svenska marknaden. Dessutom har vi startat ett längre projekt där vi ska byta ut vårt kärnsystem. Därför behöver vi stärka vår organisation med ny kompetens. Intervjuer sker löpande, så om någon av tjänsterna verkar intressant är det smart att skicka in ansökan direkt, säger Karolin Bernås, som är chef för Pris, Produkt & Erbjudande.

Gjensidige söker både Produktutvecklare inom motor, civil och företag, Teknisk produktutvecklare och Analytiker till avdelningen Pris, Produkt & Erbjudande. Rekryteringen sker primärt via LinkedIn och via en helt egen rekryteringslandningssida på Gjensidiges webb.

– Vi har tänkt lite nytt kring kanalvalet nu när vi genomför den här satsningen. Gjensidige är en fantastisk arbetsplats med många goda utvecklingsmöjligheter. Genom att vi har skapat en egen webbsida för rekryteringen får också några av våra medarbetare utrymme att dela med sig av sina egna erfarenheter av att jobba inom Gjensidige. När jag söker flera medarbetare samtidigt känns det viktigt att vi är tydliga och berättar varför vi rekryterar och att potentiella kandidater får en samlad bild av vilka kompetenser vi behöver. Därför var det naturligt att utforma rekryteringen som en samlad kampanj med en landningssida på vår externa webb, säger Karolin Bernås.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.