Hoppa till innehållet
Flicka som sover i soffan

Årets julgåva från Gjensidige Sverige går till Rädda Barnen

Varje år röstar alla medarbetare om vilken hjälporganisation de önskar ska få vår julklapp, i år går den till Rädda Barnen som arbetar för alla barns rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet.

– Vi lever i en mycket speciell tid med mer oro i vår omvärld än på flera decennier. De som drabbas hårdast av olika typer av kriser är oftast barnen. Där behöver vi vuxna hjälpa på alla sätt vi kan. Därför är jag väldigt glad och stolt över att våra medarbetare i Sverige valt just Rädda Barnen som mottagare av vår julklapp i år. Det känns bra att kunna ge ett bidrag för att stötta och hjälpa barn som lever i utsatthet av olika anledningar och förhoppningsvis gör det i varje fall en liten skillnad för några barn, säger Anders Lundin, som är Sverigechef inom Gjensidige.

Rädda barnen finns på plats i Sverige och i 119 andra länder och arbetar för att barn ska kunna växa upp i trygghet. Genom deras arbete förändrar de framtiden för barns liv över hela världen.

Här kan du läsa mer om Rädda Barnens arbete.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.