Hoppa till innehållet
Lina Lindskog, regressjurist

Lina Lindskog ny regressjurist inom Gjensidige Försäkring

Regressområdet är viktigt för oss inom Gjensidige och våra kunder. Därför förstärker vi nu teamet genom att rekrytera Lina Lindskog.

Lina Lindskog kommer att arbeta som regressjurist och kommer under en övergångsperiod även att täcka upp för vår regressansvarige som är föräldraledig. 

– Det jag ser mest fram emot i min nya roll är att få möjlighet att samarbeta med flera olika avdelningar inom Gjensidige. Det är många personer som bidrar till ett lyckat regressarbete. Jag ser också väldigt mycket fram emot det varierande juridiska arbete som tjänsten innebär samt att få lära känna alla nya kollegor inom bolaget, säger Lina Lindskog.

Hon kommer senast från Moderna Försäkringar där hon arbetade som försäkringsjurist.

– Jag är väldigt glad över att vi stärker upp teamet med Lina då hon har en spetskompetens inom regress men även en bred kompetens inom juridik och försäkring i stort. Att lyckas inom regress är av största vikt för oss som försäkringsbolag och sannolikheten att vi når dit vill har definitivt ökat nu när vi har Lina med på laget, säger Michaela Grahm, som är chef för Ansvar, Regress och Entreprenad (ARE) inom Skador.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.

Till Pressrummet