Hoppa till innehållet
Malin Rosendahl Bolagsjurist inom GBS på Gjensidige

Malin Rosendahl är ny bolagsjurist inom GBS

Gjensidige Försäkring har rekryterat Malin Rosendahl till tjänsten som bolagsjurist inom Gjensidige Business Service AB, GBS. GBS upphandlar koncernens inköp av IT-system och ansvarar bland annat uppföljning och förvaltning av leverantörskontrakt. 

–  Som bolagsjurist på Gjensidige GBS kommer mina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att bistå med det legala perspektivet i inköpsprocessen, till exempel genom att granska och formulera avtal, men även att i övrigt bistå verksamheten i juridiska frågeställningar. I rollen ingår även compliancearbete och riskhantering för GBS. Jag ser mycket fram emot min nya roll samt att vara med och göra Gjensidige till en starkare aktör på försäkringsmarknaden, säger Malin Rosendahl.

Hon kommer senast från Moderna Försäkringar inom Trygkoncernen och en affärsnära roll som villkors- och produktspecialist för civilförsäkring. 

– Jag är otroligt glad och stolt över att få in Malin i gruppen, inte minst på grund av hennes tidigare erfarenhet inom försäkringsbranschen men också på grund av hennes mycket starka förmåga att skapa struktur, ordning och reda. I arbetet med att bygga upp vår juridikfunktion kommer Malin att bidra starkt och hon kommer att vara drivande i flera större avtals- och complianceprojekt. Malin är dessutom väldigt trevlig och redan omtyckt som kollega, så vi är väldigt nöjda med rekryteringen av Malin, säger Kerstin Wardman, som är chef för GBS juristavdelning inom Gjensidige Försäkring.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.

Till Pressrummet