Hoppa till innehållet
Marie Bengtsson produktutvecklare inom Gjensidige

Marie Bengtsson går tillbaka till Gjensidige från LF Skåne

Gjensidige rekryterar Marie Bengtsson till rollen som produktutvecklare för motor med inriktning på Privatmotor inom Produkt, Pris & Erbjudande. 

Marie Bengtsson är utbildad jurist och kommer senast från Länsförsäkringar Skåne där hon arbetade som motorskadespecialist. Det är en roll hon också tidigare haft inom Trygg-Hansa och inom Gjensidige.

– Det känns fint att komma tillbaka till Gjensidige igen. Jag ser fram emot att komma igång med att jobba med våra motorprodukter. Det händer mycket i branschen just nu och många bolag jobbar hårt för att locka till sig el-, och hybridkunder och jag tror att det är viktigt att vi är med på banan inom det området, säger Marie Bengtsson.

Karolin Bernås, som är chef över Produkt, Pris & Erbjudande är mycket glad över rekryteringen.

– Marie blir ett välkommet tillskott till Produkt, Pris & Erbjudande. Hennes tidigare erfarenheter som specialist inom skador gör att hon tar en naturlig utgångspunkt i kundens perspektiv i produktutvecklingen. Extra roligt är det när en tidigare medarbetare väljer att komma tillbaka till oss – det är ett gott betyg till Gjensidige som arbetsgivare, säger Karolin Bernås.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.

Till Pressrummet