Hoppa till innehållet
Två män skakar hand framför en reklamvepa

Nytt samarbete mellan Gjensidige och Hjerta

Gjensidige och Nordic Brokers Association AB Hjerta har efter en upphandling ingått samarbetsavtal avseende i första hand motorförsäkringar och i andra hand företagsförsäkringar och entreprenad. Avtalet löper på tre år från och med den 1 maj 2022.

Det nya samarbetsavtalet mellan Gjensidige och Hjerta innebär att Gjensidige blir försäkringsgivare samt skadereglerare för samtliga produkter. Hjerta kommer ansvara för marknadsföring och distribution av de gemensamma produkterna.

– För våra kunders bästa vill vi erbjuda en mer personlig skadeservice, bättre och större omfattning i produktinnehåll för slutkunden. En mer professionell och säker kundservice. I hård konkurrens uppfyllde Gjensidige våra förväntningar. Vi ser detta samarbete som en grund för att ta marknadsandelar och växa, säger George Slivo, som är chef för Affärsområde Sak inom Hjerta.

Även Gjensidige ser stor potential i det nya samarbetet.

– Med Hjerta på rätta stället ser vi stora möjligheter till nya affärer i hela Sverige tillsammans med Hjerta. Gjensidiges lokala kontor och organisation i Luleå, Stockholm och Malmö kommer säkerställa att Hjertas kunder får en bra och säker service och skadereglering, säger Lars Johan ”Foppa” Forsberg, som är Account Manager för Commercial inom Gjensidige.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.

Till Pressrummet