Hoppa till innehållet
Hanna Ekberg och Anna Kempe på Gjensidige Sverige

Två produktutvecklare går till Gjensidige från Trygg-Hansa

Gjensidige har rekryterat två talanger, Anna Kempe som kommer att arbeta som produktutvecklare för civilprodukter och Hanna Ekberg som kommer att arbeta som teknisk produktutvecklare inom avdelningen Pris, Produkt & Erbjudande.

Anna Kempe kommer närmast från Trygg-Hansa där hon arbetade som Affärsutvecklare efter sammanslagningen med Moderna Försäkringar. Innan det arbetade hon som produktutvecklare för motor- och delningsförsäkring.

– På Gjensidige kommer jag att arbeta med produktutveckling inom Hus & Hem, vilket också varit mitt primärområde under stora delar av mitt yrkesliv. Det känns verkligen roligt att få arbeta med civilprodukter igen. Det ska bli fantastiskt roligt att få driva innovativ och målgruppsanpassad produktutveckling tillsammans med mina härliga och kompetenta nya kollegor. Jag ser verkligen fram emot att få vara en del av Gjensidige, ett spännande och framåtblickande företag med en väldigt fin kultur som jag på en gång upplevde satt i ”Gjensidige-väggarna”.

Hanna Ekberg kommer senast från Trygg-Hansa där hon arbetade i IT-migreringsprojektet i och med samgåendet med Moderna Försäkringar. Hon har tidigare arbetat som verksamhetsutvecklare och har då drivit olika verksamhetsnära utvecklingsinitiativ och projekt för skador och distribution.

– På Gjensidige kommer jag arbeta med tekniska systemanpassningar för alla produktområden. Det ska bli väldigt spännande att arbeta med produktutveckling och att få arbeta brett med samtliga produkter och erbjudande. Gjensidige har stor fokus på IT och innovation vilket är väldigt kul! Det är mycket som kommer att hända i framtiden. Jag ser verkligen fram emot att lära känna fler av mina kollegor runt om i företaget. Det är verkligen en härlig stämning på kontoren och jag känner mig redan som en ”Gjensidigare”.

Karolin Bernås, som är chef över Produkt, Pris & Erbjudande är mycket glad över rekryteringarna.

– Anna Kempe bidrar med lång erfarenhet och djup kunskap om försäkring, men också med ett strategiskt och kundorienterat mindset som kommer att bidra till lyfta vårt erbjudande framöver. För våra kommande satsningar på att växa inom hem- och villaförsäkring blir Anna Kempe en nyckelspelare. Hanna kommer in i helt rätt läge på Gjensidige och med helt rätt bakgrund. Hon har erfarenhet av att jobba i gränslandet kund, produkt, teknik och kommer kunna bidra till att modernisera våra produkter och systemstrukturer för att lättare möta marknadens krav, säger Karolin Bernås, som är chef för PPE. 

PPE arbetar med att ta fram nya försäkringsprodukter och utveckla de vi redan har utifrån våra kunders behov.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.