Hoppa till innehållet
Två personer som skakar hand.

Gjensidige och Gallagher lanserar ny försäkring

Gallagher har tillsammans med Gjensidige tagit fram en ny försäkringsprodukt som riktar sig till småföretag inom byggbranschen. 

Gjensidige har tillsammans med Gallagher, som är en global försäkringsförmedlare och riskhanteringspartner, tagit fram en innovativ försäkringsprodukt som riktar sig till småföretag inom byggbranschen. Den nya produkten, Enkla Byggförsäkringen, erbjuder ett skräddarsytt försäkringsskydd och förenklade processer för att möta de specifika behoven som finns hos småföretag inom bygg- och entreprenadsektorn.

– Gjensidigekoncernen har under många år försäkrat Nordens största entreprenadföretag. Sedan starten i Sverige har vi byggt upp en betydande kompetens inom entreprenad- och byggförsäkring både när det gäller värdering av risk och skadehantering. Vår ambition är att alltid erbjuda produkter som är anpassade och skräddarsydda utifrån kundens behov och verksamhet. Därför är vi glada över att kunna lansera Enkla Byggförsäkringen tillsammans med Gallagher. Genom att kombinera vår ledande kompetens inom byggsektorn med Gallaghers långa erfarenhet kan vi tillsammans ge småföretag inom byggbranschen det bästa möjliga försäkringsskyddet”, säger Mikael Dolk, som är försäljningschef inom Företagsförsäkring på Gjensidige.

Enkla Byggförsäkringen är utformad för att ge skräddarsytt skydd och trygghet för småföretag inom byggbranschen. Genom att kombinera Gallaghers ledande kompetens inom byggsektorn och Gjensidiges djupa kunskap om den nordiska försäkringsmarknaden har försäkringsprodukten utformats för att möta de unika utmaningar och risker som företag inom byggsektorn står inför.

Några fördelar med Enkla Byggförsäkringen:

  1. Skräddarsydd försäkringslösning för småföretag inom byggindustrin: Enkla Byggförsäkringen erbjuder anpassat försäkringsskydd som är utformat specifikt för att möta de unika behoven som finns hos småföretag inom bygg- och entreprenadsektorn. Produkten fokuserar på att erbjuda den försäkringsomfattning som småföretag behöver, vilket innebär att de inte behöver betala för onödiga tillägg eller omfattning de inte behöver. Detta ger kostnadseffektivitet och extra trygghet.
  2. Förenklade processer: Genom att använda digitala lösningar och automatiserade processer har Enkla Byggförsäkringen förenklat försäkringshanteringen för småföretag. Detta sparar tid och resurser för företagare och gör det enklare att hantera försäkringsrelaterade ärenden.
  3. Tillgång till expertstöd: Som kund får man tillgång till råd och stöd från Gallaghers kompetenta byggavdelning, som utgör Sveriges största expertteam inom bygg- och entreprenadförsäkring. Detta innebär att småföretag inom byggbranschen kan dra nytta av deras omfattande kunskap och erfarenhet för att få hjälp med skräddarsydda lösningar och rådgivning.
– Vi är glada över att kunna lansera Enkla Byggförsäkringen tillsammans med Gjensidige. Genom att kombinera vår ledande kompetens inom byggsektorn och Gjensidiges erfarenhet kan vi erbjuda småföretag inom byggbranschen det bästa möjliga försäkringsskyddet och stödet de behöver för att skydda sina tillgångar och verksamhet, säger Viktor Sjödin som är försäkringsförmedlare på Gallagher.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.