Hoppa till innehållet
Cathrine Holter Saxeböl och Madeleine Franklin, Gjensidige

Madeleine Franklin blir chef för Gjensidiges nya säljcenter i Gävle

Den andra oktober öppnar dörrarna till Gjensidiges nya säljcenter i Gävle. Madeleine Franklin, blir chef för det nya säljcentret. Hon kommer senast från If där hon var chef för bolagets tidigare Sales Center i samma stad.

Gjensidiges nya säljcenter i Gävle är en viktig del i den satsning Gjensidige gör på Privat och syftet är att ytterligare öka distributionskraften. Madeleine Franklin blir chef för säljcentret och hon ser mycket fram emot den nya rollen.

– Det händer mycket spännande saker inom Gjensidige Sverige just nu, något som är inspirerande och en spännande utmaning att få vara med om. Jag har fått möjligheten att få vara med och starta upp Gjensidige Sveriges första renodlade säljcenter, något jag är galet förväntansfull över och ser fram emot. Varför jag trivs så bra i denna bransch och miljö är för att det är ett jobb som är meningsfullt. Vi gör verkligen skillnad i andra människors liv. I min mening är det en perfekt kombination att jobba prestationsinriktat med stoltheten av att säkra framtider och med kunden i fokus i allt som görs. Jag ser fram emot att lära känna alla kollegor och komma in i en stark Gjensidigekultur, säger Madeleine Franklin.

Hon kommer senast från If där hon var chef för bolagets tidigare Sales Center i Gävle och har tidigare arbetat i drygt ett decennium i olika ledarpositioner bland annat på McDonald´s. Madeleine Franklin kommer att rapportera till Cathrine Holter Saxeböl, som är chef för Privat inom Gjensidige Sverige.

– Madeleine Franklins ledarstil, engagemang och kompetens av att driva ett välfungerande säljcenter är helt fantastisk. Jag är säker på att Madeleine Franklin är den perfekta ledaren för vårt nya säljcenter i Gävle. Hon är en teamorienterad och inkluderande ledare som drivs av att få till goda resultat. Det kombinerar hon med ett starkt fokus på kundens behov och att de anställda ska trivas bra och ha goda förutsättningar för att lyckas så det kommer att bli väldigt bra, säger Cathrine Holter Saxeböl.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.