Hoppa till innehållet
Receptionen på Gjensidiges kontor i Stockholm

Gjensidiges Stockholmskontor finalist i Sveriges Snyggaste Kontor

Både Gjensidiges kontor i Malmö och i Stockholm nominerades i den prestigefulla tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Nu är rösterna räknade och Gjensidiges nya Stockholmskontor är ett av tio kontor som gått vidare till final. Tävlingen avgörs den 16 november på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel.

I år har Gjensidige Sverige investerat i arbetsmiljön genom att renovera och byta kontor i både Malmö och Stockholm. I augusti invigdes det sprillans nya Stockholmskontoret som flyttat till en attraktiv adress i Stockholms innerstad. Båda kontoren har inretts med hjälp av Mod:Group och båda kontoren nominerades till tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

Nu står det klart att Gjensidiges nya kontor i Stockholm är ett av tio kontor i Sverige som har gått till final i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor.

– Det är mycket roligt att vi har gått vidare i tävlingen med vårt fina Stockholmskontor! Det är ett tydligt tecken på att vi har tänkt rätt kring utformningen av kontoret. Den här tävlingen är viktig för Gjensidige och för vårt varumärke. En vinst innebär möjligheter att synliggöra Gjensidige och stärka vårt varumärke i Sverige. Det är värdefullt när det gäller att växa ytterligare med lönsamhet på den svenska marknaden. Sen är det extra kul att vi har gått till final eftersom det var tuff konkurrens i år, säger Anders Lundin, som är vd för Gjensidige Sverige.

Totalt var 85 kontor nominerade i tävlingen, vilket är nytt rekord och det kom in totalt in 48309 röster, även det nytt rekord. Tävlingen anordnas varje år av lokalnytt.se, Fastighetssverige och Nordic Property News i samband med det årliga seminariet Stora Kontorsdagen den 16 november. Under seminariet utses den slutliga vinnaren av det prestigefulla priset.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.

Till Pressrummet