Hoppa till innehållet
Omröstning i spegelsalen på Grand Hotell

Gjensidiges Stockholms­kontor är Sveriges tredje snyggaste

Det var tuff konkurrens i årets upplaga av tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Totalt nominerades 85 kontor i tävlingen, däribland både Gjensidiges kontor i Malmö och i Stockholm. Gjensidiges Stockholmskontor gick till final efter att allmänheten fått rösta. Igår avgjordes det slutligen och Stockholmskontoret utsågs till Sveriges tredje snyggaste kontor.

Ett hundratal människor samlades i den vackra Spegelsalen på Grand Hotell i Stockholm för att lyssna på olika föreläsare under seminariearrangemanget Stora Kontorsdagen och vara med och rösta fram Sveriges Snyggaste Kontor. Självklart var Gjensidige där och de som inte kunde vara på plats hejade på distans från kontoret och firade som utlovat finalplatsen med tårta.

Det blev fastighetsbolaget Fabege som kammade hem förstaplatsen. Gjensidiges Stockholmskontor kom på delad tredjeplats.

– Det var många kontor som nominerades i tävlingen. Bara att gå till final och ha ett av Sveriges tio snyggaste kontor är en stor ära. Men att vi nu dessutom kom på pallplats av alla fina kontor som var med och tävlade är fantastiskt roligt och något vi är mycket stolta över, säger Ander Lundin.

Topp-3-resultatet i Sveriges Snyggaste Kontor:

  1. Fabege
  2. Klarna
  3. Gjensidige/Hedin Group

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.