Hoppa till innehållet
Gjensidiges kontor i Stockholm och Malmö

Två av Gjensidige Sveriges kontor är nominerade till Sveriges Snyggaste Kontor

Inte bara ett – utan två – av Gjensidige Sveriges kontor är nominerade till den prestigefulla tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Både Gjensidiges nya Malmökontor och Stockholmskontor är med och tävlar om utmärkelsen. Tävlingen avgörs den 16 november på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel.

I år har Gjensidige Sverige investerat i arbetsmiljön genom att renovera och byta kontor i både Malmö och Stockholm. Det nya Malmökontoret invigdes i mars med uppfräschade lokaler och ny teknik. I augusti invigdes det sprillans nya Stockholmskontoret som flyttat till en attraktiv adress i Stockholms innerstad. Båda dessa toppmoderna kontor är nominerade till Sveriges Snyggaste Kontor.

– Det är väldigt kul att vi är med och tävlar om den här utmärkelsen med både Malmökontoret och Stockholmskontoret. Vi är stolta över våra nya fräscha lokaler och jag hoppas att vi får många röster eftersom våra kontor verkligen är fantastiska och förtjänar uppmärksamheten, säger Anders Lundin, Sverigechef på Gjensidige.

Varje år håller lokalnytt.se, Fastighetssverige och Nordic Property News tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor i samband med det årliga seminariet Stora Kontorsdagen. Av de kontor som nominerats kommer de tio med flest röster att gå vidare till final. Vinnaren avgörs den 16 november av de som närvarar på Stora kontorsdagen på Grand Hotel.

– Den här tävlingen är viktig för Gjensidige och för vårt varumärke. Förutom äran av att vinna Sveriges Snyggaste Kontor får vinnaren av tävlingen stor möjlighet att synliggöra sig själva. En vinst för oss innebär gratis publicitet och ligger i linje med vårt mål om att synas mer och stärka varumärket i Sverige. Det i sin tur hjälper oss att växa ytterligare med lönsamhet på den svenska marknaden, säger Anders Lundin.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.