Hoppa till innehållet

Anders Björling går från Berkley till Gjensidige

Anders Björling har rekryterats som Key Account Manager inom Företag på Gjensidige. Han kommer att jobba med att öka försäljningen av Gjensidiges produkter mot mäklarmarknaden.

Anders Björling har en lång karriär inom försäkringsbranschen som sträcker sig nästan 30 år tillbaka. Under den tiden har han växlat mellan rollen som skadechef och olika marknadsroller och senast var han Skadechef Sverige på Berkley Försäkring.

– Det gläder mig oerhört att både vara tillbaka i marknadsrollen och på Gjensidige, där jag arbetat tidigare. Jag ser fram emot att jobba i ett försäkringsbolag med både kompetent ledning och kompetenta medarbetare, samt att vara ute och träffa förmedlare runt om i landet, säger Anders Björling.

Han tillträder sin nya tjänst den 1 september 2024. Johan Kjellberg, som är chef på Företag inom Gjensidige Sverige, är mycket glad över att Anders Björling börjar på Gjensidige.

– Vi är jätteglada över den här rekryteringen. Anders Björling har lång erfarenhet i branschen och kommer att tillföra väldigt mycket till Gjensidige med sitt enorma driv och kontaktnät. Vi välkomnar honom varmt och ser fram emot att arbeta tillsammans framöver.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.