Hoppa till innehållet
Flicka som springer längs en naturstig

Försäkring för din camping­verksamhet

SCR erbjuder i samarbete med försäkringsmäklaren Säkra och oss på Gjensidige en försäkring med ett omfattande grundskydd som skyddar både dig själv, dina gäster och er egendom.

En tryggare vardag för alla semesterarbetare

Andras fritid är ditt jobb. För att kunna ge dina gäster bra service krävs en trygg arbetsplats, som kan hantera vardagens alla problem. Därför har SCR tagit fram en förmånlig gruppförsäkring för sina medlemmar, speciellt anpassad efter dina behov och förutsättningar. Du kan läsa mer i broschyren.

För att få offert eller förnya, ladda ner offert- eller förnyelseunderlag nedan och skicka det till rolf.thyden@sakra.se.

Frågor?

Kontakta Rolf Thyden, Säkra, på 070-229 17 00 eller rolf.thyden@sakra.se

Tre skadeförebyggande tips

Förebygg vinterskador

Vi sammanfattar några skadetyper vi sett öka de senaste vintrarna, som t ex snöras, frysskador, snötryck samt is- och frostsprängning. Dessutom tipsar vi om hur du kan förebygga dessa typer av skador.

Förhindra inbrott

Det är viktigt att du har godkända lås. Hos SSF (Svenska Stöldskyddsföreningen) kan du läsa mer om detta. Tänk också på att inbrottsskyddskraven ska vara uppfyllda vid ett inbrott för att försäkringen ska gälla. Det kan t ex handla om att du ska ha ett larm installerat.

Undvik vattenskada

Har du en automatisk avstängningsventil kopplad till din utrustning? Säker Vatten är en branschorganisation där du kan läsa om både krav och rekommendationer, samt hitta auktoriserade VVS-installatörer.