Hoppa till innehållet

Vi hjälper dig rätt

Har du råkat ut för en skada? Här kan du hitta den verkstad som ligger närmast. Behöver du laga en glasskada, t ex ett stenskott? Då hjälper vi dig rätt. Vi guidar dig också till våra samarbetspartners om du behöver hyra bil medan din skada åtgärdas.

Rätt verkstad för personbil

Här nedan hittar du rätt verkstad för dig som har en personbil (maxvikt 3.5 ton). Samtliga verkstäder i listan servar alla bilmärken. Klicka på kartan för att se vilka verkstäder vi samarbetar med nära dig.

Har du drabbats av en maskinskada? Du kan enkelt filtrera i kartan på de verkstäder som hanterar maskinskador.

Vissa av verkstäderna tar även emot större fordon och en del har också hämtnings- och lämningsservice. Information om vilka verkstäder det gäller framgår i informationen för respektive verkstad. Vill du ha hjälp med något är du alltid välkommen att ringa oss på 0771 - 326 326.

Se karta och översikt över våra avtalsverkstäder här – Google Maps

Hyra bil eller lastbil

Vi samarbetar med Hertz när det gäller biluthyrning.

Behöver du hyra lastbil så rekommenderar vi att du besöker lastbilen.se

Rätt verkstad för tung lastbil & släp

Med hjälp av kartan nedan hittar du rätt verkstad för dig som har tung lastbil och släp. Klicka på ditt landskap för att se vilka verkstäder vi samarbetar med nära dig. Vill du ha hjälp med något är du alltid välkommen att ringa oss på 0771 - 326 326.

Se karta och översikt över våra avtalsverkstäder här – Google Maps

Rätt verkstad för husvagn och husbil

Med hjälp av kartan nedan hittar du rätt verkstad för dig som har husvagn eller husbil. Klicka på din ort för att se vilka verkstäder vi samarbetar med nära dig. Vill du ha hjälp med något är du alltid välkommen att ringa oss på 0771 - 326 326.

Se karta och översikt över våra avtalsverkstäder här – Google Maps

Vi hjälper dig vid glasskada

För att få din glasskada lagad, vänd dig direkt till vår samarbetspartner Ryds Bilglas. Lagning av stenskott ersätts utan självrisk för personbil och lätt lastbil. Klicka på knappen nedan för att hitta en glasverkstad nära dig och boka tid.

Ryds Bilglas

Ryds Bilglas har lokala verksamheter runt om i hela Sverige. Här kan du boka tid för att laga stenskott (personbil eller lätt lastbil), boka tid för att byta hela rutan (du får fri lånebil eller el-cykel) eller beställa stenskottsplåster (kostnadsfritt).

Tips!

Det går att spara både tid och pengar genom att laga stenskott istället för att byta hela rutan, och det tar bara cirka 30 minuter. Du kan laga upp till tre stenskott per tillfälle.