Hoppa till innehållet
Personal på Gjensidige mäklarservice

Vi finns här för att svara på dina frågor!

Det är vi som hjälper dig när du har frågor eller behöver återkoppling. Vår ambition är att svara på ditt mejl inom en arbetsdag. Självklart är du också välkommen att ringa. Här hittar du kontaktpersoner inom Mäklarservice, Mäklad försäljning och försäljning till stora kunder.

Mäklarservice

Vi på Mäklarservice hjälper er administratörer och förmedlare både via mejl och telefon. Hos oss får du hjälp med dina offerter eller ändringar på befintliga försäkringar. Vi utfärdar certifikat, ansvarsförbindelser, gröna kort och andra bevis åt dig. Har du frågor om någon försäkring, villkor, betalningar, provisioner eller annat så hjälper vi dig även med dessa. Vi gör allt vi kan för ge dig så snabba svar som möjligt och jobbar kontinuerligt med att förbättra servicen.

Telefon: 0771 – 608 608
E-post: maklare@gjensidige.se
Öppet vardagar kl. 08.30-16.00

Se övriga öppettider under helg och högtid

Mäklad försäljning

Vi inom Mäklad försäljning jobbar med nyförsäljning inom våra prioriterade verksamhetsområden såsom entreprenad, detaljhandel, tillverkande företag, enskild motor och vagnpark m.m. Vi jobbar med både företagsförsäkring och motorförsäkring. Vi har ett högt fokus på att skapa långsiktiga affärsrelationer med er förmedlare, både nya och etablerade. Alla inom Mäklad försäljning har lång erfarenhet både från försäkringsbolag och som försäkringsförmedlare.

Karim Safar, chef Mäklardisk

Karim Safar
Karim Safar

Karim har arbetat med mäklad försäljning både inom motor och företagsförsäkring sedan 2016. Han har även arbetat inom underwriting motor. En av Karims starka sidor är att han gillar att utmana och hela tiden utveckla befintliga lösningar till det bättre för kunden.  

Telefon: 0768-55 25 21
E-post: karim.safar@gjensidige.se

Lars Johan Forsberg, Account Manager

Lars Johan Forsberg
Lars Johan Forsberg

Lars Johan har 18 års branscherfarenhet från samtliga produktområden inom sakförsäkring i såväl Sverige som Europa. Han har tidigare även arbetat med riskhantering och säkerhetsfrågor.

Telefon: 076-882 85 41
E-post: lars-johan.forsberg@gjensidige.se

 

Fredrik Blid, Account Manager

Fredrik Blid
Fredrik Blid

Fredrik har 16 års erfarenhet, bland annat som underwriter inriktad mot motor senaste 10 åren, arbetar numera även inom företag. Började som säljare företag/motor mot direktkund.

Telefon: 072-395 95 61
E-post: fredrik.blid@gjensidige.se

Mathias Årup, Account Manager

Mathias Årup
Mathias Årup

Mathias har arbetat i försäkringsbranschen och inom den mäklade företagsaffären i 17 år, både hos försäkringsbolag i Malmö och Göteborg, samt som mäklare med både lokala- och globala försäkringsprogram. 

Telefon: 0768-55 25 20
E-post: mathias.arup@gjensidige.se

Johan Boman, Account manager

Johan Boman
Johan Boman

Johan har jobbat sedan 2014 med företagsförsäkring och sedan 2018 med mäklad försäljning både inom motor- och egendomsförsäkring.

Tel: 0739-88 34 92
E-post: johan.boman@gjensidige.se

Marcus Lundquist, Account Manager

Marcus Lundquist
Marcus Lundquist

Marcus har 14 års erfarenhet inom försäkringsbranschen. Speciellt insatt är Marcus när det gäller skador för företagsmotor och yrkestrafik.

Telefon: 0733-42 37 70
E-post: marcus.lundquist@gjensidige.se

Mikael Dolk, Försäljningschef

Mikael Dolk
Mikael Dolk

Försäljning storkunder

Micke har jobbat i branschen i 40 år, bland annat som säljare, KAM, Chef för Mäklardisk och han har även arbetat som ledare.

Telefon: 0766-45 94 21
E-post: mikael.dolk@gjensidige.se

Nils Larsson, Key Account Manager

Nils Larsson
Nils Larsson

Försäljning storkunder

Nils har arbetat med sakförsäkring i 30 år. En stor del av tiden som förmedlare med globala program men sedan drygt tio år som KAM på försäkringsbolag inom storkundssegmentet.

Telefon: 072-384 88 25
E-post: nils.larsson@gjensidige.se