Möt Cassandra - chef för Mäklarservice

cassandra

Vem är du? Berätta kort om dig själv.

Är född och uppvuxen i Luleå där jag bor i en lägenhet tillsammans med sambon Nicklas och vår hund som blir 11 år i maj. Jag uppskattar närheten till naturen, skärgården och de stora kontrasterna som årstiderna här erbjuder. Efter att ha bott centralt i många år så längtar vi bort från stan och har nyligen köpt tomt med utsikt över havet i Lövskär där vi så småningom ska bygga hus.

Hur hamnade du i försäkringsbranschen och i din nuvarande roll?

Jag började arbeta med försäkringar för åtta år sedan på det då nystartade Vardia Försäkring efter att min bror pratat väldigt varmt om branschen. Till en början som försäkringsrådgivare följt av bland annat sälj- och kompetensutveckling inom företagsförsäkring. Det var en väldigt rolig och utvecklande tid som jag är väldigt tacksam för idag. Innan min nuvarande roll har jag även hunnit arbeta som gruppchef för Gjensidiges distribution och kundservice för företag. I samband med att Gjensidiges kontor i Örebro stängdes ned 2018 blev jag tillfrågad om att börja på den mäklarservice som vi har idag. Senaste året har varit otroligt lärorikt och jag är väldigt stolt över de förbättringar vi skapat bland annat vad gäller våra servicenivåer. Idag får majoriteten av de förmedlare som kontaktar oss svar på sina mejl inom 24 timmar, och på telefon så svarar vi på 95 % av samtalen inom 10 sekunder. Det betyder dock inte att vi är helt nöjda utan jobbar kontinuerligt med att utveckla vårt erbjudande till det bättre. Bland annat så kommer våra förmedlare senare i år kunna få hjälp även med sina skadefrågor av oss på Mäklarservice. Detta för att säkerställa snabba svarstider och en ökad tillgänglighet.

Vad är det du uppskattar mest med ditt arbete?

Det bästa med mitt jobb är kollegorna och att tillsammans få skapa nytta för förmedlare och kunder i dagliga kontakter. Jag upplever att vi har ett väldigt välkomnande och prestigelöst klimat där allas kunskaper tas tillvara på. Sedan uppskattar jag variationen som arbetsuppgifterna erbjuder och närheten till strategiska initiativ och beslut.

Vad uppskattar du mest med Gjensidige?

Kombinationen av att vi tillhör en stor finansiellt stark koncern med 200 års erfarenhet, samtidigt som vi på den svenska marknaden är en utmanare som har möjlighet att vara flexibla och snabbt anpassa oss efter våra kunders behov. Det känns spännande och inspirerande att få vara med och bidra i resan, att skapa ett ännu mer konkurrenskraftigt erbjudande för våra kunder och förmedlare. Jag upplever även att Gjensidige står för sunda värderingar och är måna om sina anställda på ett föredömligt sätt. Det finns i företaget ett genuint intresse för att de anställda ska trivas och må bra.

Vem är din största förebild och varför?

Anders Tegnell som i coronastormens mitt står för lugn och saklighet.

Vad gör du utanför jobbet?

Mina arbetsdagar tenderar att bli långa, så på vardagarna kopplar jag gärna av genom att äta något snabblagat framför TV:n och på helgen genom långa sovmorgnar. En stor del av min lediga tid just nu går till att planera inför vårt kommande husbygge. Det är många val som ska göras och en hel del praktiskt arbete kvar för att förbereda tomten. Jag älskar mat, både att äta och laga och lägger mer än gärna timmar på att vika dumplings på helgerna. Jag gillar att ha människor omkring mig och kombinerar gärna matlagningen med att umgås med vänner och familj.

Skulle du vilja rekommendera något?

Ring en äldre släkting varje dag!

 

Till www.gjensidige.se/maklare