Navigation, sök och inloggning

b8dde1

Starka tillsammans

Vi har ett brett produktutbud och kan matcha dina önskemål med allt från sakförsäkring till hälsoprodukter och betalskydd. Upplägg och arbetssätt anpassas efter varje partner. Om du vill kan vi bidra med allt från tekniska system till marknadsföring och distribution.

Henrik Mellberg

henrik_mellberg 

Chef Partner

Henrik har 17 års branscherfarenhet av bland annat affärsutveckling, ledarskap och försäljning (direkt och via externa partners/förmedlare inom B2B/B2C – primärt inom sakförsäkring, från konsument till storindustri, med fokus på gruppaffär).

Telefon: 0723-95 95 64
E-post: henrik.mellberg@gjensidige.se

Linda Reher

 linda_lundgren

Account  Coordinator

Linda har arbetat 9 år i branschen, bland annat med kundservice, produktutveckling inom Affinity och implementering/uppföljning av komplexa försäkringsprogram.

Telefon: 0709-58 75 13
E-post: linda.reher@gjensidige.se

Karin Söderlind

karin söderlind

Key Account Manager

Karin har arbetat 11 år i branschen, bland annat med affärsutveckling, ledarskap och försäljning (primärt sakförsäkring och Affinity affär) och gentemot partners inom diverse branscher i företags- och privatsegmentet.

Telefon: 0736-55 25 30
E-post: karin.soderlind@gjensidige.se

Magnus Håkansson

magnus_hakansson

Key Account Manager

Magnus har arbetat 23 år i branschen, bland annat med affärsutveckling, försäkringsförmedling, ledarskap och försäljning (primärt personförsäkring) direkt och via B2B/B2BC genom externa partners/förmedlare inom bland annat försäkring, bank och finans.

Telefon: 0708-35 23 39
E-post: magnus.hakansson@gjensidige.se

Pavel Plaza

pavel

Account Manager

Pavel har arbetat 7 år i branschen, bland annat med kundservice, lantbruksförsäkring, mäklad affär och affinity/gruppförsäkringslösningar.

Telefon: 070-768 80 70
E-post: pavel.plaza@gjensidige.se