Hoppa till innehållet
Tjej och kille som spelar hockey

Vi älskar idrott!

Gjensidige är partner till Svensk handboll och Svensk ishockey. Det betyder att vi sponsrar vissa delar, men även försäkrar dig som utövar någon av sporterna. Vårt idrottsengagemang grundar sig på att vi vill stå bakom ett aktivt liv med gemenskap, tävling och träning oavsett ålder, kön eller nivå.

Emblem med Tre Kronor

Huvudsponsor till Tre Kronor, Damkronorna och Juniorkronorna

Det finns ca 200 000 aktiva inom ishockeyn i Sverige. Varje år deltar 35 000 barn i Tre Kronors hockeyskola. För oss är det fantastiskt att sponsra Sveriges populäraste landslag och även bidra till barn- och ungdomsverksamheten.

Svenska Handbollslandslaget tackar publiken efter match

Gjensidige & Svensk Handboll

Gjensidige är stolt sponsor till Svenska Handbollslandslagen. Vi tycker handboll är en rolig och spännande lagsport som kan spelas och upplevas av hela familjen.

Jim Gottfridsson, Hampus Wanne och Niclas Ekberg intervjuas

Väl förberedd

I Handbollslandslaget förespråkas vikten av att träna rätt för att undvika skador. Vår reporter Iselinn träffade proffsen Jim Gottfridsson, Hampus Wanne och Niclas Ekberg och pratade med dem om hur man gör för att vara bäst förberedd på träning och match.

Damhandbollslandslaget firar vinst

Möt damlandslaget

Vår reporter Iselinn har träffat Mikaela Mässing och Olivia Mellegård för att höra hur man kan förbereda sig mentalt inför träning och match.

Patrik Ekwall inför intervju

Vad hände med våra spelare under Coronapandemin?

Vi lät Patrik Ekwall ringa upp och ställa personliga frågor om Coronaviruset, inställda turneringar och livet i stort. Missa inte Inblick – ett samtal med några av våra idrottsstjärnor.