Vi älskar idrott!

Gjensidige är partner till Svensk ishockey, Svensk handboll och Svensk tennis. Det betyder att vi sponsrar vissa delar, men även försäkrar dig som utövar någon av sporterna. Vårt idrottsengagemang grundar sig på att vi vill stå bakom ett aktivt liv med gemenskap, tävling och träning oavsett ålder, kön eller nivå. 

Svenska Handbollslandslaget tackar publiken efter match

Gjensidige & Svensk Handboll

Gjensidige är stolt sponsor till Svenska Handbollslandslagen. Vi är även titelpartner till Gjensidige USM och huvudsponsor till Eken Cup. Vi tycker handboll är en rolig och spännande lagsport som kan spelas och upplevas av hela familjen.

Ung tennisspelare i samtal med sin tränare

Stolt sponsor till Svensk Tennis

Vi är stolt sponsor till Svensk Tennis och även teamsponsor till Sveriges Davis Cup- och Billie Jean King Cup-lag. Gjensidige är Nordens tredje största försäkringsbolag och har funnits i över 200 år.

Handbollsproffsen Jim Gottfridsson, Hampus Wanne och Niclas Ekberg

Väl förberedd

I Handbollslandslaget förespråkas vikten av att träna rätt för att undvika skador. Vår reporter Iselinn träffade proffsen Jim Gottfridsson, Hampus Wanne och Niclas Ekberg och pratade med dem om hur man gör för att vara bäst förberedd på träning och match.

Möt damlandslaget

Vår reporter Iselinn har träffat Mikaela Mässing och Olivia Mellegård för att höra hur man kan förbereda sig mentalt inför träning och match.