Hoppa till innehållet
Emma Jändel och Karolin Bernås på Gjensidige

Emma Jändel går från Paydrive till Gjensidige Sverige

Gjensidige Försäkring har rekryterat Emma Jändel till tjänsten som produktutvecklare för motorförsäkring inom Produkt, Pris & Erbjudande (PPE).

Emma Jändel kommer senast från försäkringsförmedlaren Paydrive där hon var Chief Operating Officer, COO.

– För mig som kommer från ett väldigt litet bolag ska det bli spännande att vara del i ett större sammanhang och kunna bidra till att skapa värde för kunderna tillsammans med ett team av kompetenta kollegor. Jag ser fram emot att utvecklas och fördjupa mina kunskaper inom motorförsäkring, men också inom försäkring i stort, säger Emma Jändel.

Karolin Bernås, som är chef för PPE inom Gjensidige, är mycket nöjd med rekryteringen.

– Jag är väldigt glad att få Emma Jändel med i teamet. Emma tar med sig viktiga erfarenheter av att jobba kundorienterat och med kort time-to-market från sin tid som COO inom Paydrive. Genom denna rekrytering stärker vi vår kompetens inom beteendebaserad försäkring och hur vi kan använda teknologi integrerat i våra försäkringslösningar, säger Karolin Bernås.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.

Till Pressrummet