Olycksfalls­försäkring för dig som spelar ishockey

Försäkringen gäller för dig som är licensierad ishockeyspelare, ishockeydomare eller är under 10 år och aktivt spelar i en klubb ansluten till Svenska Ishockeyförbundet. Försäkringen gäller under match, träning samt under färd till dessa aktiviteter.

Huvudsponsor till Tre Kronor

Det finns ca 200 000 aktiva inom ishockeyn i Sverige. Varje år deltar 35 000 barn i Tre Kronors hockeyskola. För oss är det fantastiskt att sponsra Sveriges populäraste landslag och även bidra till barn- och ungdomsverksamheten.

Stolt sponsor till Damkronorna

Gjensidige vill bidra till en ökad jämlikhet inom ishockeyn och därför är det naturligt för oss att sponsorpengarna fördelas lika mellan herr- och damverksamheten.

Aktiv vård - ring för rådgivning och behandling

Få hjälp av fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor

Aktiv vård - ring för rådgivning och behandling

Har du besvär eller symtom på grund av ditt idrottsutövande eller har drabbats av en skada vill vi att du snabbt ska komma tillbaka till ishockeyn. Därför ingår en tjänst i försäkringen, som vi kallar Aktiv vård. Det är en telefonservice dit du kan ringa vid skada eller symptom och få gratis rådgivning och vård av legitimerade fysioterapeuter. Behöver du personlig behandling kan du i nästa steg få hjälp av fysioterapeut, naprapat eller kiropraktor.

Aktiv vård tel. 0771-362 330
Öppet vardagar 08.00 - 17.00

Testa Rörelsekurvan

Rörelsekurvan är ett initiativ från Svenska Ishockeyförbundet och vill uppmuntra barn till att hitta glädjen i att röra på sig och stärka deras självförtroende.

Vad hände med våra spelare under pandemin?

Vi lät Patrik Ekwall ringa upp och ställa personliga frågor om Coronaviruset, inställda turneringar och livet i stort. Missa inte Inblick – ett samtal med några av våra idrottsstjärnor.