Starka tillsammans

Vi har ett brett produktutbud och kan matcha dina önskemål med allt från sakförsäkring till hälsoprodukter och betalskydd. Upplägg och arbetssätt anpassas efter varje partner. Om du vill kan vi bidra med allt från tekniska system till marknadsföring och distribution.

Karin Söderlind, Key Account Manager

Karin Söderlind, Key Account Manager, Gjensidige

Karin har arbetat 11 år i branschen, bland annat med affärsutveckling, ledarskap och försäljning (primärt sakförsäkring och Affinity affär) och gentemot partners inom diverse branscher i företags- och privatsegmentet.

Telefon: 0736-55 25 30
E-post: karin.soderlind@gjensidige.se

Oscar Hallberg, Key Account Manager

Oscar Hallberg, Key Account Manager, Gjensidige

Oscar är ny i försäkringsbranschen och kommer närmast från finansbranschen där han under 6 år har arbetat bland annat med controlling, kreditanalys, projektledning och senast försäljning inom industrifinansiering (B2B).

Telefon: 070-823 96 43
E-post: oscar.hallberg@gjensidige.se

 

Oscar Egebrant, Key Account Manager

Oscar Egebrant, Key Account Manager, Gjensidige

Oscar har arbetat över 10 år i branschen med sakförsäkring. En stor del av tiden som försäkringsförmedlare med inriktning mot grupp- och affinityaffär.

Telefon: 070-439 73 98
E-post: oscar.egebrant@gjensidige.se

Magnus Håkansson, Key Account Manager

Magnus Håkansson, Key Account Manager, Gjensidige

Magnus har arbetat 23 år i branschen, bland annat med affärsutveckling, försäkringsförmedling, ledarskap och försäljning (primärt personförsäkring) direkt och via B2B/B2BC genom externa partners/förmedlare inom bland annat försäkring, bank och finans.

Telefon: 0708-35 23 39
E-post: magnus.hakansson@gjensidige.se

Linda Reher, Account Coordinator

Linda Reher, Account Coordinator, Gjensidige

Linda har arbetat 15 år i branschen, bland annat med kundservice, produktutveckling inom Affinity och implementering/uppföljning av komplexa försäkringsprogram.

Telefon: 0709-58 75 13
E-post: linda.reher@gjensidige.se