Hoppa till innehållet
Sex personer i möte på ett kontor

Gjensidige samarbetar digitalt med Brandbee

Gjensidige Försäkring har inlett ett samarbete med Brandbee gällande digital marknadsföring. Brandbees uppdrag är att producera rörligt innehåll samt hantera annonsering för Gjensidige i sociala medier.

Samarbetet påbörjas omgående och båda parter har för avsikt att bygga ett starkt och långsiktigt samarbete där Brandbee hjälper Gjensidige att nå uppsatta försäljningsmål i försäkringsbolagets digitala säljkanaler.

– Vi ser mycket fram emot att få sätta igång arbetet tillsammans med Brandbee! Att använda relevant och anpassat innehåll mot våra målgrupper är viktigare än någonsin och med verktyget Videobee har vi möjlighet att både skräddarsy och optimera våra rörliga annonser utan att behöva bekosta nya produktioner. Vi uppskattar ett tätt samarbete för att optimera såväl innehåll som annonsering för att nå bästa möjliga resultat, säger Lina Winqvist, Marknadschef på Gjensidige Försäkring, i en kommentar.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.