Hoppa till innehållet
Regnbågsfärgad supporterlogga för Stockholm Pride

Officiell Supporter till Stockholm Pride

I år är Gjensidige Sverige för första gången Officiell Supporter till Stockholm Pride, som en del i mångfaldsarbetet.

Gjensidige går in som Officiell Supporter till Stockholm Pride 2024. Stockholm Pride är Nordens största Pride-festival som i år går av stapeln måndag 29 juli till lördag 3 augusti, och temat för i år är ”Starkare tillsammans”.

– Pride representerar alla människors lika värde och det är värderingar vi på Gjensidige helhjärtat stöder. Därför har vi gått in som officiell supporter för det här viktiga evenemanget i år. Det är en del av vårt bredare åtagande att skapa en inkluderande kultur där alla har samma möjligheter att lyckas och där vi kan dra nytta av varandras unika perspektiv och erfarenheter. Årets tema ”Starkare tillsammans” är dessutom en grundprincip i vårt dagliga arbete inom försäkring, där konceptet av delad risk utgår från att vi är starkare tillsammans och hjälps åt när det behövs, säger Anders Lundin, som är vd för Gjensidiges svenska verksamhet.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.