Hoppa till innehållet
Far och son i trädgården

Teckna en försäkring hos Gjensidige

Gjensidige är Nordens tredje största försäkringsbolag som har funnits i över 200 år. Vi erbjuder många olika försäkringar, så du kan försäkra allt du bryr dig om.

Att tänka på när du skaffar en försäkring

Varför ska du teckna en försäkring hos Gjensidige?

Gjensidige är en av Nordens största aktörer inom försäkringar och erbjuder försäkringar till privatpersoner och företag. På grund av en effektiv organisation med låga omkostnader kan Gjensidige erbjuda kvalitetsförsäkringar till konkurrenskraftiga priser. Vi har allt från bilförsäkring och MC-försäkring till hemförsäkring och olycksfallsförsäkring.

Vi hjälper dig hitta den försäkring som passar för dig och dina behov. Samlar du dina försäkringar hos oss kan vi erbjuda rabatt upp till 15 %.

Det kan vara bra att du innan du skaffar en försäkring tänker igenom vad som är viktigt utifrån din situation och behov. Ett bra tips är att göra en lista och ta reda på vad försäkringarna täcker och om det eventuellt behövs några tillägg.
 
Några bra punkter att tänka på: 

  • Den enda försäkring det är lag på är trafikförsäkring om du har bil. Men oftast behöver du hel- eller halvförsäkring på bilen. Ju äldre bil du har desto viktigare är det att se över din bilförsäkring. 
  • Att ha en hemförsäkring (eller bostadsrättsförsäkring eller villaförsäkring) är nödvändigt för att skydda dig och ditt boende. Din reseförsäkring är också bra att se över inför längre resor. 
  • Det kan vara bra att ha en olycksfallsförsäkring, en sjuk- och olycksfallsförsäkring och en djurförsäkring om du har ett djur.
  • Har du ett fritidshus, båt eller en snöskoter så är behöver du försäkring för dem.
  • Samlar du flera försäkringar hos oss erbjuder vi en samlingsrabatt på upp till 15 %.

Några av våra mest populära försäkringar

Person med händerna på ratten
Vit soffa med gula kuddar i ett hem
Pappa som lyfter upp sin lilla son