Navigation, sök och inloggning

b8dde1

Vi finns här för att svara på dina frågor!

Det är vi som hjälper dig när du har frågor eller behöver återkoppling. Vår ambition är att svara på ditt mejl inom en arbetsdag. Självklart är du också välkommen att ringa.

Mäklarservice

gruppbildgjensidige_sv_maklarservice

Mäklarservice

Telefon: 0771 – 608 608
E-post: maklare@gjensidige.se
Öppet vardagar kl. 08.30-16.00
Lunchstängt kl. 12.00 - 13.00 under v. 29 - v. 32

Öppettider under helg och högtid

Vi på Mäklarservice hjälper er administratörer och förmedlare både via mejl och telefon. Hos oss får du hjälp med dina offerter eller ändringar på befintliga försäkringar. Vi utfärdar certifikat, ansvarsförbindelser, gröna kort och andra bevis åt dig. Har du frågor om någon försäkring, villkor, betalningar, provisioner eller annat så hjälper vi dig även med dessa. Vi gör allt vi kan för ge dig så snabba svar som möjligt och jobbar kontinuerligt med att förbättra servicen.

Mäklad försäljning

Vi inom Mäklad försäljning jobbar med nyförsäljning inom våra prioriterade verksamhetsområden såsom entreprenad, detaljhandel, tillverkande företag, enskild motor och vagnpark m.m. Vi jobbar med både företagsförsäkring och motorförsäkring. Vi har ett högt fokus på att skapa långsiktiga affärsrelationer med er förmedlare, både nya och etablerade. Alla inom Mäklad försäljning har lång erfarenhet både från försäkringsbolag och som försäkringsförmedlare.

Henrik Bernfur

henrik_bernfur

Henrik Bernfur
Chef Mäklad försäljning

Henrik har jobbat i branschen 19 år, bland annat med mäklad affär, underwriting, skadereglering, ledare och har även arbetat som Broker Account Manager.

Telefon: 076-869 10 37
E-post: henrik.bernfur@gjensidige.se

Lars Johan Forsberg

Lars_forsberg

Lars Johan Forsberg "Foppa"
Account Manager

Lars Johan har 18 års branscherfarenhet från samtliga produktområden inom sakförsäkring i såväl Sverige som Europa. Han har tidigare även arbetat med riskhantering och säkerhetsfrågor.

Telefon: 076-882 85 41
E-post: Lars-Johan.forsberg@gjensidige.se

Fredrik Blid

fredrik_blid

Fredrik Blid
Account Manager

Fredrik har 16 års erfarenhet, bland annat som underwriter inriktad mot motor senaste 10 åren, arbetar numera även inom företag. Började som säljare företag/motor mot direktkund.

Telefon: 072-395 95 61
E-post: fredrik.blid@gjensidige.se

Marcus Larsson

marcus

Marcus Larsson
Account Manager

Marcus har jobbat sedan 2012 med företagsförsäkring. Fyra år som underwriter inom mäklad affär och två år med partneraffär. Innan det som skadereglerare.

Telefon: 072-729 00 24
E-post: marcus.larsson@gjensidige.se

Mathias Årup

Mathias Årup 

Mathias Årup
Account Manager 

Mathias har arbetat i försäkringsbranschen och inom den mäklade företagsaffären i 17 år, både hos försäkringsbolag i Malmö och Göteborg, samt som mäklare med både lokala- och globala försäkringsprogram. 

Telefon: 0768-55 25 20
E-post: mathias.arup@gjensidige.se

Karim Safar

karim safar

Karim Safar
Account Manager 

Karim har arbetat med mäklad försäljning både inom motor och företagsförsäkring sedan 2016. Under det senaste året har han även arbetat inomunderwriting motor. En av Karims starka sidor är att han gillar att utmana och hela tiden utveckla befintliga lösningar till det bättre för kunden.  

Telefon: 0768-55 25 21
E-post: karim.safar@gjensidige.se

Sophie Lindgren

Sophie_sv

Sophie Lindgren
Account Manager 

Sophie har 10 års erfarenhet i försäkringsbranschen inom bland annat skadereglering av företagsmotor och försäljning av mäklad affär. Hon kommer senast från Gjensidiges specialistavdelning inom tjänstereseförsäkring där hon under de senaste 5 åren arbetat som mäklaransvarig.

Telefon: 073 326 92 46
E-post: sophie.lindgren@gjensidige.se

Johan Boman

Bild Johan Boman_sv

Johan Boman
Account manager

Johan har jobbat sedan 2014 med företagsförsäkring och sedan 2018 med mäklad försäljning både inom motor- och egendomsförsäkring.

Tel: 0739883492
E-post: johan.boman@gjensidige.se

Försäljning storkunder

Mikael Dolk

mikael_dolk

Mikael Dolk
Försäljningschef

Micke har jobbat i branschen i 40 år, bland annat som säljare, KAM, Chef för Mäklardisk och han har även arbetat som ledare.

Telefon: 0766-459421
E-post: mikael.dolk@gjensidige.se

Nils Larsson

nild_larsson

Nils Larsson
Key Account Manager

Nils har arbetat med sakförsäkring i 30 år. En stor del av tiden som förmedlare med globala program men sedan drygt tio år som KAM på försäkringsbolag inom storkundssegmentet.

Telefon: 0723848825
E-post: nils.larsson@Gjensidige.se