Navigation, sök och inloggning

b8dde1

Fråga på bara!

Det är vi som hjälper dig när du har frågor eller behöver återkoppling. Vår ambition är att svara på ditt mejl inom en arbetsdag. Självklart är du också välkommen att ringa.

Mäklad försäljning

Henrik Bernfur

henrik_bernfur

Henrik Bernfur
Chef Mäklad försäljning

Henrik har jobbat i branschen 19 år, bland annat med mäklad affär, underwriting, skadereglering, ledare och har även arbetat som Broker Account Manager.

Telefon: 076-869 10 37
E-post: henrik.bernfur@gjensidige.se

Lars Johan Forsberg

Lars_forsberg

Lars Johan Forsberg "Foppa"
Account Manager

Lars Johan har 18 års branscherfarenhet från samtliga produktområden inom sakförsäkring i såväl Sverige som Europa. Han har tidigare även arbetat med riskhantering och säkerhetsfrågor.

Telefon: 076-882 85 41
E-post: Lars-Johan.forsberg@gjensidige.se

Fredrik Blid

fredrik_blid

Fredrik Blid
Account Manager

Fredrik har 16 års erfarenhet, bland annat som underwriter inriktad mot motor senaste 10 åren, arbetar numera även inom företag. Började som säljare företag/motor mot direktkund.

Telefon: 072-395 95 61
E-post: fredrik.blid@gjensidige.se

Marcus Larsson

marcus

Marcus Larsson
Account Manager

Marcus har jobbat sedan 2012 med företagsförsäkring. Fyra år som underwriter inom mäklad affär och två år med partneraffär. Innan det som skadereglerare.

Telefon: 072-729 00 24
E-post: marcus.larsson@gjensidige.se

Mathias Årup

Mathias Årup 

Mathias Årup
Account Manager 

Mathias har arbetat i försäkringsbranschen och inom den mäklade företagsaffären i 17 år, både hos försäkringsbolag i Malmö och Göteborg, samt som mäklare med både lokala- och globala försäkringsprogram. 

Telefon: 0768-55 25 20
E-post: mathias.arup@gjensidige.se

Karim Safar

karim safar

Karim Safar
Account Manager 

Karim har arbetat med mäklad försäljning både inom motor och företagsförsäkring sedan 2016. Under det senaste året har han även arbetat inomunderwriting motor. En av Karims starka sidor är att han gillar att utmana och hela tiden utveckla befintliga lösningar till det bättre för kunden.  

Telefon: 0768-55 25 21
E-post: karim.safar@gjensidige.se