Hoppa till innehållet
Mikael Mideljung, senior skadereglerare

Mikael Mideljung går från If till Gjensidige

Gjensidige Försäkring har rekryterat Mikael Mideljung till tjänsten som senior skadereglerare för dolda fel inom Ansvar, Regress & Entreprenad (ARE) på Skador. 

– Jag brinner verkligen för att ta hand om både säljare och köpare på bästa möjliga sätt. Och det känns väldigt roligt att börja just på Gjensidige eftersom det är ett bolag där det händer mycket spännande just nu, säger Mikael Mideljung.

Han kommer senast från If skadeförsäkring i Danmark där han arbetade med olika ansvarsskador, med fokus på ansvar för besiktningsmän och fastighetsmäklare.

– Jag ser verkligen fram emot att få jobba tätt med Mikael då hans kundfokus kommer komma väl till pass hos oss på Gjensidige. Mikael har en förmåga att göra det svåra enkelt genom sin bakgrund och tidigare erfarenhet och det ser jag fram emot att han ska få dela med sig av till både våra kunder och till sina kollegor, säger Michaela Grahm, som är chef för Ansvar, Regress & Entreprenad (ARE) på Skador.

Vill du veta mer?

I vårt pressrum finner du alla pressmeddelanden från Gjensidiges svenska avdelning, koncernens presskontakter samt kontaktinformation till pressjouren för Sverige.

Till Pressrummet