Navigation, sök och inloggning

f1e6b2

Trafikförsäkring

Trafikförsäkringen måste du ha enligt lag för att få köra din bil. Försäkringen ersätter de personskador och materiella skador du riskerar att orsaka när du använder ditt fordon i trafiken. Vi strävar alltid efter att erbjuda en trafikförsäkring som är så billig som möjligt.

Beräkna ditt pris

Vad trafikförsäkringen täcker

Enkelt förklarat täcker trafikförsäkringen allt det som är utanför din bil när du är ute och kör. Det vill säga att om du krockar med andra bilister, med fotgängare eller cyklister är det trafikförsäkringen som täcker eventuella ersättningar.

  • Skador på hus, trädgårdar och staket
  • Skador på bilar, cyklar och liknande
  • Personskador

Om du hamnar i en olycka kommer det dock väldigt ofta också att påverka din egen bil, och detta täcks inte av trafikförsäkringen. Därför är det en bra idé att överväga ytterligare skydd i form av en helförsäkring eller en halvförsäkring.

Enkel skadeanmälan

Våra specialister inom bilförsäkring har många års erfarenhet av att erbjuda enkla och överskådliga försäkringslösningar till bilister. Om du försäkrar din bil hos oss är du därför alltid garanterad professionell rådgivning och enkel hantering av skador.

Jämför våra bilförsäkringar

Se pris och köp din bilförsäkring