Helförsäkring bil

Med en helförsäkring för din bil har du möjlighet till ersättning för flertalet skador som kan drabba dig. En riktigt trygg försäkring och just nu med 10 % rabatt!

Kör tryggt med en helförsäkring!

Detta ingår i helförsäkringen för din bil

Med vår helförsäkring får du den optimala bilförsäkringen i förhållande till de olyckor och otursamma händelser du riskerar att hamna i när du är ute och kör på vägarna. En helförsäkring för bilen omfattar – i motsats till trafikförsäkring och halvförsäkring – en vagnskadeförsäkring.

Detta innebär att du kan få ersättning för skador på din bil om du till exempel:

  • Kolliderar med andra bilar och fordon
  • Kör i diket eller välter
  • Råkar ut för annan yttre påverkan på din bil

När vagnskadegarantin går ut

Innan du väljer att komplettera din halvförsäkring med den mer omfattande täckningen du får med en fullständig helförsäkring bör du undersöka om din bil har vagnskadegaranti. Denna garanti finns idag på de flesta nya bilar i Sverige och ger i kombination med vår halvförsäkring samma täckning.

Vagnskadegarantin går vanligtvis ut efter tre år. Därefter bör du överväga att teckna en helförsäkring om du fortfarande vill ha full säkerhet för den händelse att du och din bil skulle råka ut för en olycka.

Sätt samman den bästa bilförsäkringen

Med en helförsäkring från Gjensidige får du snabbt och enkelt hjälp när din bil har skadats. Samtidigt har du tillgång till enkel hantering av skadeanmälningar. Vi strävar alltid efter att erbjuda försäkringar som är anpassade efter just dina behov.

Pluspaketet - endast 99 kr/mån

Har du halv- eller helförsäkring kan du välja till vårt Pluspaket för 99 kr per månad. Med pluspaketet är du försäkrad mot det mesta som kan hända längs vägen.

Pluspaketet - endast 99 kr/mån

Har du halv- eller helförsäkring kan du välja till vårt Pluspaket för 99 kr per månad. Med pluspaketet är du försäkrad mot det mesta som kan hända längs vägen.