Hoppa till innehållet
Vågor som slår in mot en stenig strand

Försäkra din vattenskoter

För att få prisförslag och hjälp med att teckna en vattenskoterförsäkring som passar dina behov, kontakta oss på 0771‑326 326 eller info@gjensidige.se

Vad ingår i vattenskoterförsäkringen?

Läs mer om vad vår försäkring för vattenskoter täcker.

Tilläggsförsäkringar

"Lätt att komma i kontakt med. Inte påstridiga utan lyssnar och tar hänsyn till mina önskemål."

Roshagen Vanja
4 av 5

Baserat på 4 556 omdömen

Så samlar vi in och använder kundomdömen

Vid avslutat skadeärende får kunden ett automatiskt mejl, om hen registrerat en e-postadress hos Gjensidige, med en länk till Trustpilot där kunden kan betygsätta Gjensidige. Dessa kundomdömen markeras med ”verifierad kund” hos Trustpilot. I de fall omdömen publiceras direkt via Trustpilot kan Gjensidige inte verifiera att omdömet är från en Gjensidigekund. Citaten ovan hämtas automatiskt från de 4- och 5-stjärniga omdömen som Gjensidige fått av verifierade kunder.

Gjensidiges Trustpilotbetyg beräknas utifrån ett genomsnitt av samtliga omdömen av Gjensidige som publicerats hos Trustpilot, med hänsyn till tidsrymd, frekvens och bayesianskt medelvärde. Detta innebär bland annat att nyare omdömen ges större vikt än äldre omdömen vid beräkning av betyget. 

Läs mer om hur Trustpilot beräknar sina betyg

Välja försäkring för din vattenskoter

Ring oss på 0771‑326 326 för tips och råd.

Funderar du till exempel på försäkringsbelopp eller vilka tillägg som du ska välja för att kunna njuta i lugn och ro när du är ute med din vattenskoter? Hör gärna av dig till oss, vi kan hjälpa dig hitta rätt försäkring för dig och dina behov. 

Informationen på den här sidan är förenklad och förkortad, du hittar fullständig information i villkoren.

Vanliga frågor och svar om vattenskoterförsäkring