Hoppa till innehållet

Kawasaki MC-försäkring

Teckna en billig MC-försäkring för din Kawasaki motorcykel. Gjensidige erbjuder motorcykelförsäkringar med låg självrisk och snabb hjälp vid skada!

Kawasaki har sedan starten av tillverkningen av motorcykelmotorer 1953 nyttjat sitt utvecklings/produktionskunnande från flygmotorer genom att lansera ett antal historiskt kända motorcyklar, däribland H1, Z1 och GPz900R. Motorcykelavdelningen har konstant utökat sitt utbud av produkter för att möta marknadens behov och bidragit till att stärka Kawasakis varumärke.

Teckna försäkring för din Kawasaki MC

Försäkringen kan tecknas med tre olika omfattningar; trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring. Enligt Trafikskadelagen måste alla fordon i trafik ha en gällande trafikförsäkring. Nedan kan du se ditt pris och teckna den försäkring som passar dig. 

Välj den omfattning som passar dig

Lätt, mellan eller tung MC

Du som har ett körkort för lätt motorcykel (A1) eller mellanstor (A2) får köra trehjuliga motorcyklar med en nettoeffekt på högst 15 kW. Om motorcykeln har en högre nettoeffekt krävs det ett körkort för tung motorcykel (A) eller personbil (B). Du måste också ha fyllt 21 år för att köra tung trehjulig motorcykel.