Hoppa till innehållet

Suzuki MC-försäkring

Teckna en billig MC-försäkring för din Suzuki motorcykel. Gjensidige erbjuder motorcykelförsäkringar med låg självrisk och snabb hjälp vid skada!

Suzuki är den äldsta motorcykelfabriken i Japan. 1957 blev Suzuki det andra företaget i Japan, efter Honda, som började massproducera motorcyklar på automatiskt löpande band. Snart började Suzuki presentera nya produkter med helt egna idéer, som t ex en moped med elstart som blev en stor succé.

Teckna försäkring för din Suzuki MC

Du kan välja tre olika omfattningar för din försäkring; trafikförsäkring, halvförsäkring eller helförsäkring. Enligt Trafikskadelagen måste alla fordon i trafik ha en gällande trafikförsäkring. Nedan kan du se ditt pris och teckna försäkring med den omfattning som passar dig.

Du måste ha minst en trafikförsäkring för din MC

Lätt, mellan eller tung MC

Du som har ett körkort för lätt (A1) eller mellanstor motorcykel (A2) får köra trehjuliga motorcyklar med en nettoeffekt på högst 15 kW. Om motorcykeln har en högre nettoeffekt krävs det ett körkort för tung motorcykel (A) eller personbil (B). Du måste också ha fyllt 21 år för att köra tung trehjulig motorcykel.