Hoppa till innehållet

Försäkring till din Fiat

Oavsett om du har en Fiat 500, Punto, Tipo, Qubo eller någon annan modell kan du hos oss hitta en bilförsäkring som passar dina behov.

VÄLJA FÖRSÄKRING TILL DIN FIAT

Trafikförsäkring

Trafikförsäkringen måste du ha enligt lag för att få köra din bil. Försäkringen ersätter personskador och skador på annans egendom när du är ute och kör med din Fiat.

Halvförsäkring

Vår prisvärda halvförsäkring är ett bra komplement till den trafikförsäkringen. Bra för dig som vill ta väl hand om din bil. Bland annat inkluderar försäkringen glasskador, brandskada, stöld, och skada eller fel på komponenter i t ex motorn. Har du en ny Fiat, där det fortfarande ingår vagnskadegaranti kan denna försäkring vara ett bra alternativ.

Helförsäkring

Med en helförsäkring för din bil kan du dessutom få ersättning om din Fiat skadas vid en trafikolycka eller vid en annan yttre olyckshändelse. En helförsäkring för bilen omfattar, utöver trafikförsäkring och halvförsäkring, vagnskadeförsäkring. Det innebär att du kan få ersättning för skada på din bil om du t ex krockar med andra bilar och fordon, kör i diket eller välter.

Försäkring och hållbarhet

Fiat ligger i framkant bland de europeiska tillverkarna på miljöområdet. Även vi på Gjensidige försöker tänka in hållbarhet i allt vi gör. En generell del i våra uppsatta hållbarhetsmål är att reparera istället för att köpa nytt. Det gäller även om din Fiat skulle skadas. Går det att använda begagnade reservdelar, eller att reparera en del istället för att byta den, så ska vi också göra det utan att det ska påverka kvalitet eller reparationstid. 

Har du några frågor?

Ring oss gärna om du vill ha råd kring vilken försäkring du ska välja för din Fiat. Vi har öppet måndag till fredag, kl. 8.30-17.

Ring oss på 0771‑326 326 för tips och råd