Hoppa till innehållet

Försäkring till din Ford

Köp en bilförsäkring med generösa villkor och goda möjligheter att anpassa den så att den passar din ekonomi. Vi har många års erfarenhet av bilförsäkringar – och erbjuder den perfekta försäkringen för din Ford. 

En populär försäkring för ett populärt märke

Den amerikanska multinationella biltillverkaren Ford grundades av Henry Ford redan 1903. Ford var världens näst största biltillverkare mellan 1931 och 2004 och är fortfarande en av världens fem största. Oavsett om du har en Ford Fiesta, Kuga, Focus, S-Max eller någon annan modell, kan du hitta en passande försäkring hos oss. Oberoende Konsumenternas Försäkringsbyrå ger vår Bilförsäkring Plus betyget 4,6 av 5 i sin årliga ranking av bilförsäkringar.

Bilförsäkring Plus får 4,6 av 5 i betyg

Försäkra en ny Ford

Är din Ford ny eller har köpts inom tre år sedan den första gången registrerades har den troligtvis redan vagnskadegaranti. Väljer du att kombinera den med vår halvförsäkring har du ett skydd för det mesta som kan hända med din bil. Om din bil är äldre än 3 år rekommenderar vi att du köper helförsäkring.

Du har också möjlighet lägga till vårt Pluspaket som bland annat ger dig hjälp och ersättning om olyckan är framme och du kör på ett djur. Du kan också få hjälp med hyrbil om din bil skulle hamna på verkstad efter en skada.

Så köper du försäkring

Vår bilförsäkring kännetecknas av ett konkurrenskraftigt pris och ett tryggt försäkringsskydd. Det gäller både om du väljer den lagstadgade trafikförsäkringen för din bil, eller om du – vilket är fallet för många bilägare – väljer en mer omfattande halv- eller helförsäkring. 

Du kan enkelt se ditt pris och teckna din försäkring direkt här på webben. Har du några frågor om vilken försäkring du bör välja för din Ford, kontakta oss gärna på 0771-326 326.