Hoppa till innehållet

Försäkring till din Seat

Hos oss kan du teckna en bilförsäkring för din Seat anpassad efter dina behov. Du får en prisvärd försäkring och kan själv välja omfattning. Vi har försäkring för din Seat Ibiza, Leon, Arona, Cupra, Tarraco och många fler.

Seat i korthet

Den spanska biltillverkaren Seat som grundades 1950 är idag ett väletablerat bilmärke på marknaden. Seat ägdes till en början av Fiat som lagt grunden till många av deras modeller. Idag är Seat en del av Volkswagengruppen. Bilarna designas, utvecklas och tillverkas i Spanien. Seat producerar bilar som kombinerar design med toppmodern teknik. Det finns en mängd olika modeller, alltifrån de mindre bilarna Mii och Ibiza till SUV-en Ateca och den sjusitsiga familjebilen Alhambra. 

Välj en försäkring till din Seat utifrån dina behov

Vår bilförsäkring kommer alltid att kännetecknas av lägsta möjliga premie och ett tryggt försäkringsskydd. Detta gäller både om du väljer enbart trafikförsäkring eller vill försäkra dig optimalt med en halvförsäkring eller helförsäkring. Vi erbjuder också tilläggspaketet Plus som till exempel omfattar hjälp vid vissa driftsstopp alternativt bärgning till närmaste verkstad och eventuell hyrbil.