Hoppa till innehållet

Försäkring till din Skoda

Med vår bilförsäkring kan du sätta dig bakom ratten utan några onödiga bekymmer. Våra bilförsäkringar gör det möjligt för dig att sätta ihop den optimala försäkringen för dina behov. Vi strävar alltid efter att erbjuda så låga premier och så bra villkor som möjligt.

Om Skoda

Skodas historia tar sin början 1895 i Mladá Boleslav med tillverkning av cyklar. År 1905 började man tillverka personbilar och efter andra världskriget blev Skoda folkbilen i dåvarande Tjeckoslovakien och man lanserade flera klassiska modeller som Octavia och Felicia. I början av 1990-talet blev Skoda en del av Volkswagen-koncernen.

Idag sker tillverkningen av Skoda på flera platser som till exempel i Tjeckien, Slovakien, Indien och Kina. En av Skodas mest populära familjebilar är den lite större och prisvärda Skoda Superb. Bland de lite mindre bilarna finns Skoda Roomster och Skoda Yeti.

Försäkra en ny Skoda

Förutom den lagstadgade trafikförsäkringen väljer många bilägare att teckna en försäkring som ger möjlighet till ersättning om olyckan skulle vara framme och bilen skadas. Att teckna en mer omfattande försäkring finns det goda skäl till. Med vår halvförsäkring eller en helförsäkring får du helt enkelt ett tryggare och smidigare bilägande.

Hos oss har du möjlighet att komponera en bilförsäkring som täcker dina unika behov genom att kombinera din försäkring med våra fördelaktiga tilläggsförsäkringar, som bland annat ger möjlighet till ersättning om du till exempel skulle köra på ett djur, samt möjlighet till hyrbil medan din bil är på verkstaden.

Väljer du vår bilförsäkring kan du vara säker på att vi alltid strävar efter att erbjuda dig en så låg premie som möjligt, oberoende av om du vill ha grundläggande skydd eller en helförsäkring.

Som ett av Nordens största och äldsta försäkringsbolag har vi många års erfarenhet av försäkring av alla bilmärken, och har du några frågor om vilken försäkring som passar för din Skoda får du gärna kontakta oss på 0771‑326 326.

Öppet: mån-fre 8.30-17