Hoppa till innehållet

Försäkring till din Nissan

För dig som bilägare – oavsett om det handlar om en helt ny bil eller en begagnad bil – är det viktigt att känna sig trygg om olyckan skulle vara framme. Med vår bilförsäkring är du förberedd om något skulle hända med din Nissan.

Rätt försäkring för din Nissan

Nissan-bilar har exporterats från Japan sedan slutet av 1950-talet. Oavsett om du kör Nissan Qashqai, Micra, Leaf eller någon annan modell kan du hitta en bilförsäkring som passar dig. 

Få ditt pris på några sekunder och välj den omfattning som passar dina behov. 

Försäkring av en ny Nissan

Vår bilförsäkring tar alltid utgångspunkt i trafikförsäkringen, som du måste ha enligt lag. Väljer du en halvförsäkring kan du bland annat få ersättning vid stöld och glasskada, hjälp med bärgning och täckning av kostnader vid juridiska tvister. Därför väljer många bilister antingen denna lösning, eller den ännu mer omfattande täckning som man får med en helförsäkring.

Om du väljer en helförsäkring för din Nissan kompletteras trafikförsäkringen och halvförsäkringen med en vagnskadeförsäkring. Har du en ny Nissan kan det vara bra att tänka på att den kanske redan har vagnskadegaranti. Vagnskadegarantin går dock vanligtvis ut efter tre år, och därefter kan en helförsäkring vara en bra idé. 

Har du några frågor?

Ring oss gärna om du vill ha råd kring vilken försäkring du ska välja för din Nissan. Vi har öppet måndag till fredag, kl. 8.30-17.

Ring oss på 0771‑326 326 för tips och råd