Hoppa till innehållet

Försäkring till din Audi

För en bilägare – oavsett om det handlar om en helt ny bil eller en begagnad bil – är det otroligt obehagligt när olyckan är framme. Med våra bilförsäkringar har du möjlighet att vara förberedd om något skulle hända med din bil. 

Körglädje, vacker design och en trygg försäkring

Audis slogan är ”Vorsprung durch teknik”, det vill säga försprång genom teknik, och det är inte mycket som överträffar känslan av att svänga ut på motorvägen i en splitterny Audi. Den är ett gott exempel på ett bilmärke som kombinerar den nyaste tyska tekniken med körglädje och vacker design. Därför förtjänar din Audi självklart också en försäkring som ger både dig och bilen optimal trygghet i trafiken.

Modellerna är systematiskt indelade i A1, A3, A4, A5, A6, A7 och A8 (den största modellen) samt sportbilarna TT och R8, elbilarna e-tron och crossovermodellerna Q2, Q3, Q5 och Q7.

Försäkra en ny Audi

Vår bilförsäkring tar alltid utgångspunkt i trafikförsäkringen, som du måste ha enligt lag. Väljer du en halvförsäkring kan du bland annat få ersättning vid stöld och glasskada, hjälp med bärgning och täckning av kostnader vid juridiska tvister. Därför väljer många bilister antingen denna lösning, eller den ännu mer omfattande täckning som man får med en helförsäkring.

Om du väljer en helförsäkring för Audi kompletteras trafikförsäkringen och halvförsäkringen med en vagnskadeförsäkring. Här ska du dock vara uppmärksam på att din nya Audi, precis som de flesta nya bilar som säljs idag, kanske redan omfattas av vagnskadegaranti. Vagnskadegarantin går dock vanligtvis ut efter tre år, och därefter kan en helförsäkring vara en bra idé. Teckna din försäkring hos oss redan idag!