Hoppa till innehållet

Försäkring till din Volkswagen

Med vår bilförsäkring har du möjlighet att sätta ihop den perfekta försäkringslösningen för din Volkswagen. Våra bilförsäkringar kännetecknas av låga premier och bra villkor, och ger dig skydd vid oförutsedda skador på din bil.

En modern försäkring för en modern bil

Volkswagen, ofta förkortat VW, grundades 1937 av Ferdinand Porsche. Volkswagen har tre bilar i topp-10 på bäst säljande bilar någonsin: Volkswagen Golf, Volkswagen Beetle och Volkswagen Passat.

Samtidigt utvecklar den tyska koncernen fortlöpande nya "state-of-the-art"-fordon, och som ett professionellt försäkringsbolag strävar vi självklart alltid efter att kunna erbjuda bilförsäkringar som är unikt anpassade efter moderna bilar och den moderna familjens behov som bilägare. Hos oss kan du försäkra din Volkswagen oavsett om du kör Golf, Polo, Passat, Tiguan, Touareg eller någon annan modell. 

Teckna försäkring för Volkswagen

Vår bilförsäkring tar alltid utgångspunkt i trafikförsäkringen, som du måste ha enligt lag. Utöver den har du bland annat möjlighet att teckna:

  • Halvförsäkring, som bland annat täcker stöld, brand och glasskador, samt ger möjlighet till ersättning för bärgning och vid juridiska tvister.
  • Helförsäkring, som kompletterar trafikförsäkringen och halvförsäkringen med en vagnskadeförsäkring som gäller vid skador på din bil genom en yttre olyckshändelse, till exempel vid en kollision.

Försäkra en ny Volkswagen

När du köper en ny Volkswagen i Sverige levereras den i regel med så kallad vagnskadegaranti, som gäller de första tre åren du har bilen. Om din bil har en giltig vagnskadegaranti behöver du bara teckna en halvförsäkring för att få skydd motsvarande helförsäkring. Om du vill ha den bästa försäkringen för din Volkswagen bör du teckna en helförsäkring efter de första tre åren. Du kan enkelt se ditt pris nedan.

Öppet: mån-fre 8.30-17

Har du några frågor om vilken försäkring du bör välja för din VW, kontakta våra experter på bilförsäkringar på 0771-326 326.